Dila Tarkan ve Dağhan Doğruer’in nikahını Sibel Can’ın oğlu kıydı!

Sosyetik güzel Dila Tarkan ve Dağhan Doğruer Yunanistan'ın başkenti Atina'da evlendi. Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural nikah memuru kılığına girip çiftin nikahını kıydı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cuma günü Atina Başkonsolosluğu’nda kıyılan nikâhla evlenen Dila Tarkan ve Dağhan Doğruer, aynı günün akşamı dostlarıyla bir tavernada kutlama yaptı.

Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre, Cuma günü konsoloslukta kıyılan nikahta Vakko’dan beyaz bir pantolon-yelek-ceket takım giyen Dila Tarkan, stilini Eli Peacock imzalı şık bir şapkayla tamamladı. Cumartesi gecesi düğünde giydiği gelinliğini ise Züleyha Kuru tasarladı.

Çift, cuma günü konsoloslukta aile arasında nikah kıydığı için cumartesi akşamki düğünde formaliteden eğlenceli bir nikah töreni daha gerçekleştirdi. Bu kez nikahı Engincan Ural “kıydı”. “Bütün influencer’lar kameralarını açtıysa, nikah törenine başlıyorum” diyen Ural, konuşmasıyla kırdı geçirdi.

“Sayın Dila Tarkan, yanınızda bulunan, şapşal şapsal gülümseyen nişanlınızı, kaybedilen Beşiktaş maçları sonrası teselli etmeyi kabul ediyor musunuz?” diye soran Ural, salonu kahkahalara boğdu. Dağdan Doğruer’e ise, “Her sabah kahvaltısını yatağına götüreceğinizi, her özel gününde hediyeler alacağınızı, sıkılmadan saatlerce her açıdan fotoğrafını çekeceğinizi, özgür ve vahşi bir kartal olarak kabul ediyor musunuz” diye soran Ural, esprili oyunculuk yeteneğiyle salonu kendisine hayran bıraktı.

 

 

 

Dila Tarkan ve Dağhan Doğruer’in nikahını Sibel Can’ın oğlu kıydı!

Yorumlar kapalı.