Dilek İmamoğlu’ndan cumhurbaşkanlığı adaylığı sorusuna yanıt: Ben Ekrem’e görev adamı olarak bakıyorum

Dilek İmamoğlu, eşinin görev insanı olduğunu yaptığı işe odaklanarak çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dilek İmamoğlu, eşi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun muhtemel cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda, “Ben Ekrem’e görev adamı olarak bakıyorum. Gündemin ya da Türkiye’nin onu nereye götüreceğini bilemem, kendisi de bilemiyor zaten. O sadece yaptığı işe odaklanıyor. Ama sonrasında ne olur, hiç bilemiyorum” dedi.

Armağan Çağlayan’ın YouTube’daki Gör Beni programına konuk olan Dilek İmamoğlu, küçük kızının bile siyasetin etkisini tüm hayatta görüp anlatabildiğini aktardı.

İmamoğlu, onların olumsuz eleştirilerden etkilenmemesi için önlemler aldığını belirtirken, protokole uygun biri olmadığını ifade etti. İmamoğlu bu konuya alışmakta hiç zorluk çekmediğini de dile getirdi.

Dilek İmamoğlu, Çağlayan’ın “Ekrem Bey’in cumhurbaşkanı adaylığı evde konuşulan bir şey mi?” sorusuna şu yanıtı verdi:

Yok tabii ki. Yok. Yani, biz öyle bir adaylık konusu evde geçmiyor. Geçmiyor… (Gülüyor) Ama ben Ekrem’e görev adamı olarak bakıyorum. Gündemin ya da Türkiye’nin onu nereye götüreceğini bilemem, kendisi de bilemiyor zaten. O sadece yaptığı işe odaklanıyor. Beylikdüzü’ndeyken de öyleydi, şimdi İstanbul’a da yaptığı işe odaklanıyor. Biz de ona öyle destek veriyoruz. Ama sonrasında ne olur, hiç bilemiyorum.

“Keşke yanılsaydım”

Dilek İmamoğlu, seçim kazanıldığında Ekrem İmamoğlu’na, “seçimin verilmeyeceğini” söylediğini belirterek, “Mazbatanın verilmediği dönemde, vermeyecekler, iptal edecekler dedim. Ekrem bile ‘Ortada bir gerçek var, böyle bir şey olabilir mi?’ dedi. Dedim ki; olacak. Keşke yanılsaydım” ifadelerini kullandı.

Dilek İmamoğlu’ndan cumhurbaşkanlığı adaylığı sorusuna yanıt: Ben Ekrem’e görev adamı olarak bakıyorum

Yorumlar kapalı.