Dilipak’tan Kavala yorumu: . Yarın biri çıkıp Cüneyd Zapsu’yu hapse atmaya kalkarsa ne olacak?

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, Kavala kararını hatırlatarak Dünya Ekonomik Forumu lideri Klaus Schwab’ın George Soros’tan daha masum biri olmadığını öne sürdü. Dilipak "Zapsu’nun Schwab’a yakınlığı, Kavala’nın Soros’a yakınlığı ile örneklenebilir. Yarın biri çıkıp Cüneyd Zapsu’yu hapse atmaya kalkarsa ne olacak" diye sordu.

Abdurrahman Dilipak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, Gezi Davası’nda iş insanı Osman Kavala’ya ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesini değerlendirdiği bugünkü yazısında “Bana kalırsa bu kadar uzun süren ve bu kadar tartışmalı bir davada toplum yeteri kadar bilgilendirilmeden ciddi bir kamplaşmaya sebebiyet verildi” görüşünü dile getirdi.

Dünya Ekonomik Forumu lideri Klaus Schwab’ın George Soros’tan daha masum biri olmadığını yazan Dilipak,  “Zapsu’nun Schwab’a yakınlığı, Kavala’nın Soros’a yakınlığı ile örneklenebilir. Yarın biri çıkıp Cüneyd Zapsu’yu hapse atmaya kalkarsa ne olacak. Ben Zapsu’yu da tanırım, Kavala’yı da. Bu konularda ben tartışan sağ-sol tarafları çok samimi ve dürüst bulmuyorum. Sol, Kavala’yı savunuyor. Tamam, anladım da, Hablemitoğlu da Atatürkçü Ulusalcı biri değil mi idi. Necip Hablemitoğlu’nun bu Alman vakıfları konusunda yazdıklarına ne diyecekler. Adamı bu fikirleri yüzünden öldürdüler ya hu!” görüşünü dile getirdi.

Dilipak’tan Kavala yorumu: . Yarın biri çıkıp Cüneyd Zapsu’yu hapse atmaya kalkarsa ne olacak?

Yorumlar kapalı.