Doktorların ‘öldü’ dediği kadın cenazesinde tabutu yumruklamaya başladı!

Güney Amerika ülkesi Ekvador'da 76 yaşında bir kadın, hastanede ölü ilan edildikten sonra aile arasında yapılan törende hala hayatta olduğunu haber vermek için tabutu yumrukladı. Devlet, olayla ilgili soruşturma başlattı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Canlı canlı tabuta koyulan kadının oğlu Gilberto Barbera olayla ilgili olarak Associated Press‘e yaptığı açıklamada, “Hepimizi korkuttu” derken, doktorların annesinin durumunun hala çok ağır olduğunu söylediğini ifade etti.

Emekli hemşire Bella Montoya, olası bir inme ve ani kalp durması geçirdikten sonra hastaneye kaldırıldı. Ekvador Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre kalbini tekrar çalıştırma girişimleri başarısız olunca, doktor Montoya’nın öldüğünü ilan etti.

Barbara, hastaneye geldiklerinde annesinin bilincinin kapalı olduğunu, kısa süre sonra da doktorun kendisine bir ölüm belgesi getirdiğini belirtti.

Cuma gününün ilerleyen saatlerinde aile, cenazeyi eve getirdi ve burada yakınlarıyla bir tören düzenlemeye başladı. Bu sırada tabuttan garip sesler gelmeye başladığı bildirildi.

“Evde yaklaşık 20 kişiydik” diyen Barbera, “5 saatin ardından tabut ses çıkarmaya başladı. Örtülere sarılı annem tabuta vuruyordu. Yaklaştığımızda nefes aldığını gördük” dedi.

Barbera, yakınlarının annesini hızla Babahoyo kentindeki hastaneye geri götürdüğünü belirtti. Sağlık Bakanlığı kadının yoğun bakımda olduğunu ifade etti.

Barbera, annesinin entübe edildiğini ve doktorların çok umutlu olmadığını belirtti.

Ekvador Sağlık Bakanlığı, yanlış ölüm ilanında bulunan doktorları soruşturduklarını bildirdi.

Doktorların ‘öldü’ dediği kadın cenazesinde tabutu yumruklamaya başladı!

Yorumlar kapalı.