Domuz gribine yakalanmıştı… Nilgün Belgün: ‘Uçakta maske takmadığım için…’

Domuz gribine yakalanan dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu Nilgün Belgün, sağlık durumu ve hastalığı hakkında 12punto'ya konuştu. Belgün, "Oyunumun turnesi kapsamında uçakla Denizli'ye gittim. Uçakta maske takmadığım için domuz gribine yakalandım. Şimdi eve kapanmış durumdayım" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzun yıllardır ‘Kalpten Kalbe’ ve Aşk ve Komedi’ adlı tiyatro oyunlarında rol alan usta oyuncu Nilgün Belgün, bir süredir domuz gribiyle mücadele ediyor.

Doktorunun tavsiyesi üzerine evinde istirahat eden Belgün, hastalığa nasıl yakalandığını anlattı.

‘YATALAK DEĞİLİM AMA…’

Sanatçı, “‘Aşk ve Komedi’ adlı oyunumun turnesi kapsamında uçakla Denizli’ye gittim. Uçakta maske takmadığım için domuz gribine yakalandım. Yatalak değilim ama eve kapanmış durumdayım” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Sağlığına kış aylarında dikkat ettiğinin altını çizen Belgün, “Bir süredir hastalığa yakalanmamak için insan ilişkilerini bile kesmiştim. Ama gelinen noktada sakınan göze çöp battı” ifadelerini kullandı.

‘HERKESİN DİKKATLİ OLMASI GEREKİYOR’

Doktorların kendisine söylediğini de aktaran sanatçı, “Şu an Türkiye’de ciddi anlamda Covid-19 vakaları ve domuz gribi salgını var. Herkesin çok dikkatli olması gerekiyor” dedi.

Nilgün Belgün, ‘Aşk ve Komedi’ adlı oyunla 7 Ocak 2024 tarihinde Muğla’nın Menteşe ilçesinde bulunan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde tiyatroseverlerle buluşacağını da sözlerine ekledi.

Domuz gribine yakalanmıştı… Nilgün Belgün: ‘Uçakta maske takmadığım için…’

Yorumlar kapalı.