Dünya ABD’deki bu olayı konuşuyor! “Kızım ünlü şarkıcının reenkarnasyonu”

ABD’li Kira Angelica, kızı Dorohy’nin kendisine geçmişte opera şarkısı Lily Pons olduğunu söylediğini aktardı. Reenkarnasyon uzmanı Profesör Ian Stevenson ise ruhların yeniden dünyaya dönmeden önce ailelere göründüğünü söyledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD‘de kızının ünlü opera şarkıcısı Lily Pons‘un reenkarnasyonu olduğunu söyleyen bir annenin ilginç açıklamaları gündem oldu.

Kira Angelica, kızı Dorothy’nin 46 yıl önce kanserden ölen ünlü şarkıcı Lily Pons‘un ruhunu taşıdığını, kızının şarkıcının hayatıyla ilgili detayları bildiğini görünce şoktan bayıldığını anlattı.

“8 AYLIK HAMİLEYKEN ‘ANNECİĞİM’ SESLERİ DUYUYORDUM”

Dorothy‘nin şarkıcının hayatındaki çok kişisel olaylarla ve ölürken çektiği acıyla ilgili anlattıklarının kendisini şaşkına uğrattığını belirten anne, olayı California’da reenkarnasyon uzmanı Dr. Walter Semkiw‘e de anlattı. 8 aylık hamile olduğu dönemde hayaller gördüğünü ve içerden “Anneciğim” sesleri duyduğunu söyleyen kadın, doğacak çocuğunun ruhunun daha o zamandan kendisiyle iletişime geçmeye çalıştığına inanıyor.

KÜÇÜK YAŞTA BİRÇOK DİL BİLİYOR VE PİYANO ÇALABİLİYOR

Kızının daha konuşmaya başlamadan önce şarkı söylemeye başladığını da savunan Angelica, 6 yaşındayken bir anda kızının kendisine geçmişte opera şarkıcısı Lily Pons olduğunu söylediğini aktardı. Bu ismi ilk kez duyan anne, internette yaptığı aramada Liy Pons’un 1950’lerde ABD’de ünlü olan bir soprano olduğunu gördü. Angelica, kızının küçük yaşta birçok dili bildiğini ve piyano çalabildiğini anlattı.

Virginia Üniversitesi’nden reenkarnasyon uzmanı Profesör Ian Stevenson, durumun ilginç bir reenkarnasyon örneği olduğunu belirterek ruhların yeniden dünyaya dönmeden önce ailelere göründüğünü söyledi.

Dünya ABD’deki bu olayı konuşuyor! “Kızım ünlü şarkıcının reenkarnasyonu”

Yorumlar kapalı.