Dünyaca ünlü yönetmen Bryan Singer İstanbul’da

Amerikalı yönetmen Bryan Singer, tatil için soluğu İstanbul'da aldı. Önceki gece Ulus'taki bir mekanda objektiflere yansıyan Singer, basın mensuplarıyla sohbet etmek istese de arkadaşları engel oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; Dünyaca ünlü film stüdyolarında yönetmenlik yapan Bryan Singer (56), geçtiğimiz haftalarda 94. kez düzenlenen Oscar (Akademi) Ödülleri’nin ardından tarifeli uçak ile Türkiye’ye geldi.

6. Cumhurbaşkanı Fahri Korutürk’ün torunu olan iş insanı Mehmet Korutürk’ün davetlisi olarak ülkemize gelen Singer onuruna Ulus’ta bir yemek organize edildi. Yemeğe Belçim Bilgin, Engin Altan Düzyatan, Yağmur Tanrısevsin, İlker Kaleli gibi oyuncular ile yönetmen ve yapımcılar katıldı. Türk oyuncular ünlü yönetmenle tanışmak ve hatıra fotoğrafı çektirmek için birbiriyle yarıştı.

Bir grup arkadaşıyla birlikte İstanbul’u turlayan ünlü yönetmen, önceki akşam Ulus’taki bir mekandan çıkarken görüntülendi.

“Olağan Şüpheliler”, “X-Men” serisi ve “Süpermen Dönüyor” gibi birçok sinema filmine imzasını atan ünlü yönetmen, muhabirlere, “Bunlar paparazzi mi? Konuşmak istiyorum.” yanıtını verdi. Ancak dostları Singer’i apar topar aracına bindirerek, muhabirlerin görüntü almasını engellemeye çalıştı.

Bryan Singer çıkışta yanındakilere kapıda bekleyen muhabirleri göstererek “Bunlar paparazzi mi? Konuşmak istiyorum” dedi. Ancak arkadaşları ünlü yönetmeni apar topar mekanın önünde bekletilen VIP araca bindirdi.

 

 

 

 

Dünyaca ünlü yönetmen Bryan Singer İstanbul’da

Yorumlar kapalı.