Ebru Polat’tan şaşırtan açıklama: Estetik yok, doğuştan gelen bir güzelliğim var

Ebru Polat, önceki gün Nişantaşı'nda bir AVM'de görüntülendi. Yıllara meydan okuyan 40 yaşındaki isim, estetiğinin olmadığını ve doğuştan bir güzelliği olduğunu söyledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ebru Polat, önceki gün Nişantaşı City’s AVM’de objektiflere yansıdı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken 40 yaşındaki şarkıcı, gazetecilerin ‘estetik’ ile ilgili sorduğu sorulara da cevap verdi.

Nişantaşı’nda formda görüntüsüyle dikkat çeken Ebru Polat, herhangi bir estetik operasyon geçirmediğini, genç kalabilmek için bol bol spor yaptığını söyledi.

Ebru Polat'tan şaşırtan açıklama: Estetik yok, doğuştan gelen bir güzelliğim var

“Estetik merkezi sahibi olmanızın bunda payı var mı?” sorusuna ünlü şarkıcı, “Hayır, ben estetik yaptırmam. Doğuştan gelen bir güzelliğim var. Yediğime içtiğime çok dikkat ederim” yanıtını verdi.

Ancak Ebru Polat, geçen günlerde bişektomi, göz kapağı ve çene altı operasyonları yaptırmıştı. Öte yandan ünlü şarkıcının yıllar önce çekilen fotoğrafındaki estetiksiz hali günlerce konuşulmuştu.

Ebru Polat'tan şaşırtan açıklama: Estetik yok, doğuştan gelen bir güzelliğim var

Şarkıcılığın yanı sıra kişisel bakım ürünleri sattığı bir markası bulunan Polat, geçtiğimiz aylarda bir günde 1890 şampuan sattığı ve yaklaşık 40 bin TL kazandığını açıklamıştı.

Şarkıcının paylaşımını gören birçok sosyal medya kullanıcısı “Millet evine ekmek götüremiyor, yazık” diyerek tepki göstermişti.

Ebru Polat’tan şaşırtan açıklama: Estetik yok, doğuştan gelen bir güzelliğim var

Yorumlar kapalı.