Ebru Şallı ve kocası Uğur Akkuş gözaltında! Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne götürüldüler

Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş ile ilgili bugün dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Tatil dönüşü İstanbul Havalimanı’na inen Ebru Şallı ve eşi Uğur Akkuş, çıkışta polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan ikili Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne götürüldü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uğur Akkuş ve eşi Ebru Şallı bugün tatil dönüşü İstanbul Havalimanı’na indi. Uğur Akkuş ve Ebru Şallı havalimanı çıkışında polis tarafından gözaltına alındı. Ne olduğunu şaşıran ikili Asayiş şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne götürüldü.

DOLANDIRICILIK OLAYINA ADI KARIŞMIŞTI

Haberturk’ün haberine göre Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş’un, Kuveytli iş insanlarını 30 milyon dolar dolandırdığı iddia edilmişti. Akkuş’un Kuveyt Öksüzler Vakfı adına çalışan Kuveyt merkezli bir şirkete Çeşme’deki bir araziyi helikopterle gösterip hayali olarak sattığı gerekçesiyle yargılandığı ortaya çıkmıştı.

Ebru Şallı’nın eşi tarafından darp edildiği iddiası magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü.

BARIŞIP TATİL POZU PAYLAŞDILAR

Geçtiğimiz aylarda aile içi şiddet ve darp haberleriyle konuşulan Ebru Şallı ve Uğur Akkuş çifti boşanmaktan vazgeçerek tatile çıkmıştı. Ebru Şallı, eşiyle gittiği tatilde Eyfel Kulesi’nin önünden paylaşım yapmıştı ve Uğur Akkuş da evliliklerindeki krizi aştıklarını açıklamıştı.

EBRU ŞALLI’DAN AÇIKLAMA

Ebru Şallı kendisinin de gözaltına alındığı iddialarına sosyal medyadan açıklama yaptı. Şallı; “Hemen buradan size video çekmek istedim. 1 saat evvel gibi ‘Ebru gözaltına alındı’ gibi bir haber çıkmış. Böyle bir şey söz konusu değil. Hemen bunu evden video çekerek, hem ispatlamak hem de doğrusunu söylemek istedim. Basından arkadaşlarımız da yanlış haber yapmasınlar. Eşimin işiyle ilgili bir ifade vermesi gerekti, onun dışında benlik bir durum zaten söz konusu değil. Bilginize sunarım” dedi.

Ebru Şallı ve kocası Uğur Akkuş gözaltında! Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne götürüldüler

Yorumlar kapalı.