Eda Ece’den çok sert ‘Danilo Zanna’ açıklaması

2012 yılında dünyaevine girdiği Tuğçe Demirbilek'ten boşanmaya hazırlanan 'MasterChef Türkiye' yarışmasının İtalyan jürisi Danilo Zanna ile uzun zamandır basketbolcu Buğrahan Tuncer ile aşk yaşayan oyuncu Eda Ece'nin hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Ünlü oyuncudan gündem olan konu hakkında ilk açıklama geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dokuz yıllık eşi Tuğçe Demirbilek‘ten boşanmaya hazırlanan Danilo Zanna’nın, ‘Yasak Elma’ dizisinde ‘Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece ile yakın arkadaş oldukları ve ikilinin sık sık görüştükleri iddia edildi.
Hakkında çıkan haberlerin ardından oyuncu Eda Ece’den açıklama geldi. İtalyan şef ile 2016 yılında bir filmde rol aldıklarını belirten oyuncu, Twitter hesabı üzerinden şu ifadeleri kullandı:

“Çıkan haberler in ardından çılgına dönen Eda Ece Twitter hesabından paylaşım yaparak isyan etti. Zanna ile sık sık görüştükleri iddiasını yalanlayan ünlü oyuncu, şu ifadeleri kullandı: “2016 yılında beraber aynı filmde rol aldığım iş arkadaşım gayet iyi bir insan olan Danilo’yu film seti bittiğinden beri hiç görmedim. Ortada gezen ‘sık sık görüşüyorlar’ haberler ini şikayet ettim. Bir de tweet atayım. Şu yalan haberi işini ne olur yapmayın ya. Ne kadar gereksiz… İnsanı mesleğinden soğutuyorlar.

“Oyuncusun diye tanınıyorsun ünlüsün, bu yüzden her türlü yalan haber başına gelebilir! Sette sahne oynarken bir anda haberin çıkar… Sonra sen açıklama yapmak, avukata iletmek zorunda kalıyorsun işinin gücünün arasında. Ayıp bu ya düpedüz, habercilik değil.”

“Sosyal medya iyi ki var, bu çağda insanları kandırmak daha zor. Dünya değişiyor, gelişiyor, yalan haberişi umarım sona erer. İşinin iyisi, saygın kişi ve kuruluşlara böyle haberler e yer vermedikleri için teşekkür ediyorum.

Eda Ece’den çok sert ‘Danilo Zanna’ açıklaması

Yorumlar kapalı.