Ekrem İmamoğlu’ndan Muharrem İnce göndermesi: ‘Ben bu birliğin dışında kalacağım’ diyen başkasının ekmeğine yağ sürer

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, isim vermeden Muharrem İnce’ye göndermede bulundu. Edirne’de yaptığı konuşmada “Birleşmek zorundayız” diyen İmamoğlu, konuşmasının devamında “Ben bu birliğin dışında kalacağım, kendi gücümü göstereceğim diyen hata yapar. Başkasının ekmeğine yağ sürer” ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fatih Sultan Mehmet’in doğumunun 591’inci yılı kutlanması kapsamında Edirne’de vatandaşlara hitap etti. Konuşmasında “birleşmek zorundayız” diyen İmamoğlu, “Ben bu birliğin dışında kalacağım, kendi gücümü göstereceğim diyen hata yapar. Başkasının ekmeğine yağ sürer. O başkası demokrasiyi istemeyendir. Biz demokrasiyi istiyoruz” ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı İmamoğlu, “İktidar ama sülale için iktidar değil. İktidar kim için? Millet için iktidar. Özellikle 2017’de bu süreci başlatırken, kendi siyasi menfaatlerini değil, kendi partisinin ya da partilisinin menfaati için değil, milletinin menfaatleri için birleşmeyi öngörerek yola çıkan CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Bu yolculuğun mimarıdır, bu yolculuğun lideridir. Daha sonrasında farklı siyasi görüşlerinden insanları toplayarak, konuşarak 6 partiden bir Millet İttifakı oluşmuştur. Bu ittifakın dışında demokrasi için, ülkedeki haksızlığın, hukuksuzluğun sona ermesi için destek olan diğer siyasi görüşler, partiler de vardır. Birleşmek zorundayız. Ben bu birliğin dışında kalacağım, kendi gücümü göstereceğim’ diyen hata yapar. Başkasının ekmeğine yağ sürer. O başkası demokrasiyi istemeyendir. Biz demokrasiyi istiyoruz” dedi.

Ekrem İmamoğlu’ndan Muharrem İnce göndermesi: ‘Ben bu birliğin dışında kalacağım’ diyen başkasının ekmeğine yağ sürer

Yorumlar kapalı.