Elon Musk’ın annesi Maye Musk, Türk Kahvesi markasının reklam yüzü oldu

Elon Musk'ın annesi Maye Musk'ın Instagram hesabından Dünya Türk Kahvesi Gününde yaptığı Türk kahveli paylaşım ile dikkat çekti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Girişimci, model, kitap yazarı ve 3 çocuk annesi olan Maye Musk, 50 yıl boyunca defalarca kez Times başta olmak üzere Forbes ve Elle gibi dergilere kapak olmuş birisi. Twitter ve SpaceX gibi dünya devi şirketlerin CEO’su olan Elon Musk’ın annesi, 2019 yılında yayımladığı “Bir Kadın Plan Yaparsa” isimli kitabı ile ses getirmişti.

Webtekno’nun haberine göre Türk kahvesi, 5 Aralık 2013 yılında UNESCO tarafından Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi‘ne dahil edilmiş ve Dünya Türk Kahvesi Günü ilan edilmişti. Maye Musk ise günün anlam ve önemine yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Maye Musk, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Türkiye’de çok satanlar listesine giren “Bir Kadın Plan Yaparsa” adlı kitabımda da bahsettiğim gibi Türk kahvemi çok seviyorum. Bugün (5 Aralık) Dünya Türk Kahvesi Günü vesilesiyle Türk kahvesi hakkında biraz bilgi paylaşayım. Bir diyetisyen olarak, araştırmaları takip ediyorum ve bulgular, ölçülü kahve alımının (günde 2-5 fincan) beslenmeyle ilişkili kronik hastalıkların olasılığını düşürdüğü yönünde. Arzum OKKA Türk Kahvesi Makinesi ile doğrudan fincanda servis edilen Türk kahvesinin keyfini çıkarın” ifadelerini kullandı.

Elon Musk'ın annesi Maye Musk, Türk Kahvesi markasının reklam yüzü oldu

Maye Musk ayrıca yaptığı paylaşımda ünlü model ve Arzum Okka’nın Türkiye reklam yüzü olan Tülin Şahin’i de etiketledi. Şahin ise kendi Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Dünya Türk kahvesi günü kutlu olsun. Maye Musk, benimle bir kahve içmeye ve bu günü kutlamaya ne dersin?” yazdı.

Elon Musk’ın annesi Maye Musk, Türk Kahvesi markasının reklam yüzü oldu

Yorumlar kapalı.