Emina Jahovic kimdir, kaç yaşında, nereli? Mustafa Sandal’ın eski eşi Emila Jahovic kimdir?

Emina Jahovic iki oğlunun babası Mustafa Sandal’dan 2018’de boşanmıştı. Mustafa Sandal’ın geçen haziranda Melisa Sütşurup ile evlenmesi hakkında yorum yapan Emina Jahovic "Mustafa mutlu olsun bizim için yeterli" dedi. Emina Jahovic kimdir, kaç yaşında, nereli? Mustafa Sandal'ın eski eşi Emila Jahovic kimdir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mustafa Sandal’ın iki çocuğunun annesi olan ve 2018’de boşanan Emina Jahovic, Mustafa Sandal’ın geçen haziranda MelisaSütşurup ile evlenmesi hakkında konuştu. Eski eşinin sadece mutlu olmasını istediğini söyleyen Jahovic, aynı zamanda bu evliliğe çocuklarının da olumsuz bir tepki vermediği ekledi. Peki Emina Jahovic kimdir, kaç yaşında, nereli? Mustafa Sandal’ın eski eşi Emila Jahovic kimdir?

Emina Jahovic kimdir, kaç yaşında, nereli?

Emina Jahovic, 15 Ocak 1982 yılında Sırbistan sınırları içerisinde kalan Novi Pazar’da doğdu. Annesi Seniya Hanım, babası ise Nusret Bey’dir. Ağabeyi Mirsad Türkcan çeşitli ülkelerin basketbol takımlarında oynadı. Aynı zamanda Esma ve Anastasia isimlerinde iki kız kardeşi bulunur.

Bosna Hersek ve Sırbistan’da Eurovision Şarkı Yarışmalarına katıldı. Boşnak kökenli Müslüman olan Emina Jahovic sadece şarkıcılık yapmıyor. Aynı zamanda model, dansçı ve oyuncudur.

Emina Jahovic, 2008 yılında Mustafa Sandal ile evlendi. 2018 yılına kadar evlilikleri süren çiftin, Yaman ve Yavuz adında iki erkek çocuğu bulunuyor.

Emina Jahovic kimdir, kaç yaşında, nereli? Mustafa Sandal’ın eski eşi Emila Jahovic kimdir?

Yorumlar kapalı.