Emre Aydın’dan Ekrem İmamoğlu’na destek! “Bu ülkenin bir vatandaşı olarak en tepedeki kişilerden…”

Şarkıcı Emre Aydın, Erzurum’da Ekrem İmamoğlu ve mitinge katılan vatandaşlara yapılan taşlı saldırı sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ülkenin bir vatandaşı olarak en tepedeki kişilerden çok net ve samimi kınama mesajları beklemek en doğal hakkım çok geçmiş olsun " ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum mitinginde yaşananlar sosyal medyada da gündemde. İmamoğlu’nun Erzurum’da düzenlenen mitingde halka hitap ettiği anda gerginlik yaşandı.

Miting alanına gelen bir grup İmamoğlu’nun bulunduğu otobüse ve alandaki vatandaşlara taş ve yanlarında getirdikleri bazı cisimleri fırlatmaya başladı. Saldırı sonrası bazı vatandaşlar yaralandı.

İmamoğlu’nun Erzurum’da taşlı saldırıya uğraması sanat dünyasını ayağa kaldırdı. Ünlü isimler art arda mesaj yayınladı.

Bu olaydan sonra pek çok ünlü isim gibi Emre Aydın’da bir paylaşım yaptı.

Aydın, paylaşımında şunları yazdı:

“Makul ve ateşi körüklemeyen bir şeyler yazabilmek için bir saattir yazıp yazıp siliyorum.o iki çocuğun gözlerindeki korku her şeyi anlatıyor. bu ülkenin bir vatandaşı olarak en tepedeki kişilerden çok net ve samimi kınama mesajları beklemek en doğal hakkım. çok geçmiş olsun sn. @ekrem_imamoglu”

Emre Aydın’dan Ekrem İmamoğlu’na destek! “Bu ülkenin bir vatandaşı olarak en tepedeki kişilerden…”

Yorumlar kapalı.