Emre Kaya’nın Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur’un düğününe katıldığı ortaya çıktı!

Şarkıcı Murat Dalkılıç ile evlilikleri sadece üç yıl süren ve sonrasında aşkta aradığı mutluluğu uzun süredir bulamayan güzel oyuncu Merve Boluğur'un ismi, bir süredir şarkıcı Emre Kaya ile anılıyordu. Aralarında çıkan aşk söylentilerini yalanlayan Merve Boluğur ve Emre Kaya ile ilgili bir bilgi hayranlarını şaşırttı. Emre Kaya’nın, 2015 yılında evlenen Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur’un düğününe katıldığı ortaya çıktı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merve Boluğur ile Emre Kaya, aşk yaşadıkları iddialarıyla son günlerde gündeme geliyor. Birkaç kez baş başa görüntülenen ikili, önce bu iddiaları yalanladı.

Bir gece kulübünde dans ederken objektife yansıyan ikili, bu sefer yine aşk haberleriyle gündeme geldi. Fakat Boluğur ile Kaya ile ilgili bir bilgi hayranlarını şaşırttı.

2015’te evlenen Murat Dalkılıç’la Merve Boluğur’un davetlileri arasında Emre Kaya’nın da olduğu ortaya çıktı. Düğünden sonra Dalkılıç, Kaya’dan iki şarkı almış, ikili sıkı dost olmuştu.

Hürriyet’ten Behlül Aydın’ın haberine göre; şimdilerde Dalkılıç’ın eski eşiyle yakınlaşan Emre Kaya’nın, tepkilerden çekindiği için ilişki hakkında konuşmama kararı aldığı söyleniyor.
2015 yılında dünyaevine girdiği şarkıcı Murat Dalkılıç’tan 2017’de boşanan ve uzun süredir aşka kapılarını kapatan Merve Boluğur, kuralını Erkan Şen’le bozmuştu.

Merve Boluğur, Erkan Şen hakkında, “Bana gerçekten çok değer veren bir adam. Fazla konuşmayı değil, yaşamayı seviyorum. Mutluyum, mutluluğum daim olsun, giderek katlanarak artsın” ifadelerini kullanmıştı.
34 yaşındaki oyuncu ile işletmeci Erkan Şen’in ilişkisi iki ay sürmüştü. Ayrılık haberlerinin çıktığı gün, Boluğur ve Kaya’nın birlikte görüntülenmesi kafaları karıştırdı.
Bir magazin sayfası tarafından ‘Merve Boluğur ile Emre Kaya’nın aşk dansı’ açıklamasıyla paylaşılan görüntüleri aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yayınlayan oyuncu, “Arkadaşım demiştim ya… Aşık olduğumda söylerim” ifadelerini kullandı.

Emre Kaya’nın Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur’un düğününe katıldığı ortaya çıktı!

Yorumlar kapalı.