Enis Arıkan evine gelen hayranlarına isyan etti: İstemiyorum evimde sizi, donlayım, çıplağım gelmeyin!

Alaçatı'daki evinde tatil yapan Enis Arıkan, kendisiyle fotoğraf çektirmek için çat kapı evine gelen hayranlarına “Donlayım, çıplağım gelmeyin artık'' diyerek tepki gösterdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaz tatili için Alaçatı’daki evine giden Enis Arıkan, evine habersizce gelen hayranlarına isyan etti.

Ünlü oyuncu, tatilde yaşadığı olayı takipçileriyle paylaşarak isyan etti.

Enis Arıkan her yaz olduğu gibi yine tatilini Alaçatı’daki evinde geçiriyor. Ünlü oyuncu evinin kapısını çalıp fotoğraf çektirmeye gelen hayranlarına isyan etti ve çektiği videoda “Tam çok taze olmuşken söyleyeyim; lütfen Alaçatı’daki evime gelmeyin kardeşim… Gelip kapımı çalmayın. Çok ayıp bir şey bu tanımadığınız insanın kapısını çalıp ‘Fotoğraf çektirmek çektirebilir miyiz?’ diyemezsiniz. Yıllar evvel de yatak odamdan bir herif çıkmıştı. Buyurun beyefendi dediğimde ‘fotoğraf istiyorum’ demişti. Yemin ediyorum size daha yıldık gelmeyin kardeşim… Ayıp ya! Tamam tatlıyız çok şekeriz. Zıkkımın dibi istemiyorum evimde sizi istemiyorum

“TANIMADIĞIM İNSANI SEVMEM”

Donlayım, çıplağım gelmeyin artık… Kameralardan görüyorum fotoğraf için geldiklerini… Yanımda kişileri gönderirim. Onlar da güle güle diyorlar… Koskoca insanlar geliyorlar sonra arkalarına baka baka gidiyorlar. Gidişleri de üzüyor beni… Neyim ben? Madame Tussaud Müzesi’ndeki balmumu heykeil miyim de öyle ziyarete geliyorsunuz? Tanımadığım insanı sevmem, gelmeyin kapıma” diye konuştu.

Enis Arıkan evine gelen hayranlarına isyan etti: İstemiyorum evimde sizi, donlayım, çıplağım gelmeyin!

Yorumlar kapalı.