Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı: Bundan bu ülkeye cumhurbaşkanı olmaz

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı mitingde Millet İttifakı'nı ve cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Erdoğan, 'seccade' üzerinden yüklenmeye devam ettiği Kılıçdaroğlu hakkında, " Siz kıblenizi biliyorsunuz ama kıbleyi bilmeyenler seccadeye ayakkabıyla basarlar." dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Pendik ilçesinde Toplu Açılış Töreni’nde konuşan Erdoğan, 6 siyasi partinin oluşturduğu Millet İttifakı hakkında ‘kumar masası’ dedi ve “Diğer tarafta 7 oyunculu kumar masası var. Gündeminde sadece kavga, çekişme, altlarına birer kırmızı plakalı araç çekme derdi var.” ifadelerini kullandı.

Açılış törenindeki mitingde konuşan Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“GİZLİMİZ SAKLIMIZ YOK”

“Seccadeyi gösteriyor da, neden gösterdiğini anlıyorum. Siz kıblenizi biliyorsunuz ama kıbleyi bilmeyenler seccadeye ayakkabıyla basarlar. Bunlara asıl kıblenin neresi olduğunu 14 Mayıs’ta siz bildireceksiniz.

Bugün değişik bir Pendik var. Bugün de hizmet ve eser siyasetimize yeni halkalar ekliyoruz. Bu katılım en güzel şekilde gösteriyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı, Başbakan, Cumhurbaşkanı olarak on yıllardır sizlere hizmet ediyorum. Bugüne kadar ne yaptıysak sizler için yaptık. Sizin onay vermediğiniz, bizi size karşı mahcup edecek hiçbir adım atmadık. Gizlimiz saklımız yok. 1994 yılından bu yana karnemiz ortadadır.”

Bay bay Kemal’in ne olduğunu biliyorsunuz. Bu kardeşiniz İstanbul’a belediye başkanı oldu mu? Çöp, çukur, çamur muydu İstanbul? Pırıl pırıl hale biz getirmedik mi? CHP’den almadık mı İstanbul’u? Bundan bırakın belediye başkanı olmayı bu ülkeye cumhurbaşkanı olmaz. Hala anlaşamadılar. Bakalım yarın listelerinde kimler çıkacak. Lafla peynir gemisi yürümüyor, icraat icraat.

11 tane büyükşehir belediyeniz var. Ne yaptılar anlat da bilelim. Yapamazlar. Biz bu güne kadar yaptık ve yapacağız.

Diğer tarafta 7 oyunculu kumar masası var. Gündeminde sadece kavga, çekişme, altlarına birer kırmızı plakalı araç çekme derdi var.

Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı: Bundan bu ülkeye cumhurbaşkanı olmaz

Yorumlar kapalı.