Erdoğan mitingde şarkı söyledi, Fatih Portakal tiye aldı: Emekli olursa bir kaset doldurabilir

Sözcü TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, Giresun mitinginde Cengiz Kurtoğlu’nun Duyanlara Duymayanlara şarkısını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tiye aldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih Portakal dün akşam Sözcü TV yayınında Erdoğan’ın Giresun’daki seçim mitingindeki ‘soğana, patatese liderinizi kurban etmezsiniz’ sözlerine dair çok çarpıcı bir yorumda bulundu.

Gazeteci Fatih Portakal dün akşam Sözcü TV Ana Haber canlı yayınında Erdoğan’ın seçim mitingindeki soğan, patates sözlerine çıkıştı. Erdoğan sofraların iki değişmeziyle Karadeniz’de oy istedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Giresun’da yaptığı seçim konuşmasında partililere “Ben biliyorum, sizler ne soğana ne patatese evelallah liderinizi kurban etmezsiniz” diyerek seslendi.

“ERDOĞAN ZOR DURUMDA”

Erdoğan’ın sözleri sosyal medyada da gündem oldu.

Sözcü TV Ana Haber Spikeri Fatih Portakal da Erdoğan’ın ‘liderinizi soğana, patatese kurban etmezsiniz’ sözlerine ilişkin “Bu cümleden bir sonra kurulacak cümle ‘Yalvarıyorum oy verin bana’ olur, çünkü zor durumda.” dedi.

“ERDOĞAN EMEKLİ OLURSA BİR KASET DOLDURABİLİR”

Erdoğan’ın mitingde şarkı söylediği anlara da gönderme yapan Fatih Portakal sözlerini şöyle sürdürdü;

“Erdoğan emekli olacak olursa bir kaset doldurabilir, bence güzel olur yani. İki kişi de özgüven var bu konuda. Biri Erdoğan’da biri bende. İkimizin de kameralar önünde şarkı söylemekle ilgili özgüven patlaması var. İkimizin de sesi güzel değil orası ayrı”

Erdoğan mitingde şarkı söyledi, Fatih Portakal tiye aldı: Emekli olursa bir kaset doldurabilir

Yorumlar kapalı.