Erdoğan’dan Arda Güler’e tebrik: Gözlerinden öpüyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Takım’ın 2-0’lık Galler galibiyeti sonrası Hakan Çalhanoğlu ve Arda Güler’i telefonla tebrik etti. Erdoğan, şık bir gole imza atan Arda Güler’e “Gözlerinden öpüyorum, gerçekten muhteşem bir goldü” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu dördüncü maçında Galler’i 2-0 mağlup eden A Milli Futbol Takımı oyuncularını telefonla tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, takımın ikinci golünü atan Arda’yla görüşürken “Arda gözlerinden öpüyorum. Gerçekten muhteşem bir goldü” ifadelerini kullandı.

EURO 2024 Elemeleri D Grubu 4’üncü maçında A Milli Futbol Takımı, Samsun’da oynanan karşılaşmada Galler’i 2-0 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü. Mücadelenin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ay-yıldızlıların soyunma odasına indi. Soyunma odasında Bakan Bak’ın telefonundan tüm takımı tebrik etmek için arayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arda Güler’in attığı gol için, ‘Bunlar istisna goller’ yorumunu yaptı.

TÜM TAKIMI TEBRİK ETTİ

Takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu ile görüşen Erdoğan, “Hepinizi tebrik ediyorum. Başından sonuna kadar izledim. Gerçekten bu akşam ayrı bir iftihar yaşattınız bizlere. Letonya maçında sıkıntılıydık ama bu akşam daha rahattı. Neticesi iyi oldu. Hepsine benden selamlar. Hepsini gözlerinden öpüyorum” dedi.

Milli takımın ikinci golünün altında imzası olan Arda Güler ile de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Arda gözlerinden öpüyorum. Gerçekten muhteşem bir goldü. Bunlar çok istisna goller. Bakış, o ters köşeye atışın çok çok güzeldi. Gözlerinden öpüyorum” ifadelerini kullandı.

 

Erdoğan’dan Arda Güler’e tebrik: Gözlerinden öpüyorum

Yorumlar kapalı.