Erdoğan’ın 15 Temmuz anma programında taktığı Cartier gözlüğün fiyatı sosyal medyada olay oldu

Erdoğan’ın dün 15 Temmuz anmasında MHP Lideri Bahçeli ile sohbet ederken çekilen fotoğrafında görülen Cartier marka güneş gözlüğünün fiyatı, sosyal medyada gündem oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, dün İstanbul Saraçhane’de gerçekleştirilen 15 Temmuz anma mitinginde taktığı güneş gözlüğünün fiyatı, sosyal medyada gündem oldu.

Erdoğan dün, Cartier marka güneş gözlüğü ile görüntülendi. Erdoğan’ın güneş gözlüğünü taktığı Cartier, bir Fransız markası ve lüks ürünler üretiyor.

Fiyatı 20 bin TL’den başlıyor

Erdoğan’ın taktığı güneş gözlüğünün, Cartier CT0038S 001 model gözlük olduğu tahmin ediliyor. Söz konusu gözlüğün Türkiye’deki satış fiyatı, çeşitli online alışveriş sitelerinde 20 bin TL’den başlıyor.

Erdoğan'ın 15 Temmuz anma programında taktığı Cartier gözlüğün fiyatı sosyal medyada olay oldu

Markanın Türkiye’de satışta olan güneş gözlükleri, 60 bin TL’ye kadar çıkıyor.

Sosyal medyada gündem oldu

Erdoğan’ın taktığı güneş gözlüğü, sosyal medyada fiyatı nedeniyle gündem oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı, Erdoğan’ın gözlüğünün fiyatını asgari ücret ve birçok fiyatla karşılaştırdı.

İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Erdoğan’ın taktığı gözlüğün fiyatının 54 bin TL olduğunu ileri sürdü.

Özkan, “Bu gözlüğü bugün bir parti genel başkanının gözünde gördüm. Hoşuma gitti baktım fiyatına 54.519 TL Ama gözlük güzel” diye yazdı.

 

Erdoğan’ın 15 Temmuz anma programında taktığı Cartier gözlüğün fiyatı sosyal medyada olay oldu

Yorumlar kapalı.