Erdoğan’ın İYİ Parti’ye yaptığı çağrıya Fatih Portakal’dan sert tepki: Sizin bir duruşunuz var mı?

Gazeteci Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İyi Parti'ye yönelik 'altılı masayı terk et' çağrısına, yaptığı paylaşımla sert tepki gösterdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazeteci Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İYİ Parti’ye yönelik ‘altılı masayı terk et’ çağrısını değerlendirdi.

Erdoğan, Endonezya’dan dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtlamış; CHP, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi’yle altılı masada birlikte çalışan İyi Parti için şunları söylemişti:

“Burada özellikle muhalefetin içinde, CHP’yi bir kenara koyalım, altılı masanın hepsini söylememe gerek yok, ama İYİ Parti’nin bunlarla aynı çizgiye düşmesi tabii düşündürücü. Onlar niye bunlarla aynı masaya düşüyor veyahut aynı konuma geliyor? Bu tabii düşündürücüdür. Hele hele böyle bir dönemde. Temenni ederiz ki bunlar da bir dönüşüm yapmak suretiyle gerek bu masayı terk etmek gerekse milli ve yerli bir duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir.”

“MHP İLE KAZANAMAYACAĞINI NET BİLİYOR”

Portakal, bu sözlerin ardından kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımda “Erdoğan AKP’si, MHP ile kazanamayacağını net biliyor. Çünkü ortağı bitmiş durumda. O yüzden destek arayışında: Saadet’e gitti olmadı, hatta bölemedi. Yeniden Refah kapıyı kapattı. HDP güzellemesi hala var. Şimdi de İyi Parti’ye zeytin dalı. Arkadaş sizin bir duruşunuz var mı?” görüşünü dile getirdi.

Erdoğan’ın İYİ Parti’ye yaptığı çağrıya Fatih Portakal’dan sert tepki: Sizin bir duruşunuz var mı?

Yorumlar kapalı.