Erkan Petekkaya’dan yardım çağrısı! Aynı apartmanda göçük altındalar

Oyuncu Erkan Petekkaya, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık iki büyük depremin ardından 'acil yardım' çağrısı yaptı. Petekkaya eşi Didem Petekkaya'nın Hatay'da göçük altında kalan akrabaları için yardım istedi. Verdiği adres ünlü oyuncu Çağrı Çitanak'ın da annesinin yaşadığı apartman...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye, Kahramanmaraş ve Elbistan’daki iki büyük deprem sonrası kaybettiği yurttaşlarına ağlıyor… Bölgede arama kurtarma çalışmaları sürerken; enkaz altındaki yakınlarına ulaşmak isteyenlerin yardım çığlıkları da sürüyor.

Son olarak ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, sosyal medya hesabından eşi Didem Petekkaya’nın akrabalarının Hatay’da enkaz altında kaldığını açıkladı.

Petekkaya açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili eşim Didem Petekkaya’nın yakın akrabaları enkaz altındadır. Ulaşamıyoruz lütfen yardım edin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.”

Erkan Petekkaya'dan yardım çağrısı! Aynı apartmanda göçük altındalar

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Erkan Petekkaya’nın paylaştığı adresin sabah saatlerinde meslektaşı Çağrı Çıtanak’ın annesinin yaşadığını açıkladığı apartman olması dikkat çekti. Çıtanak da göçük altındaki annesine ulaşamadıklarını açıklamıştı.

Erkan Petekkaya'dan yardım çağrısı! Aynı apartmanda göçük altındalar

Erkan Petekkaya’dan yardım çağrısı! Aynı apartmanda göçük altındalar

Yorumlar kapalı.