Ersan Şen, İmamoğlu ve Yavaş’ı hedef aldı: Nasıl propaganda yapıyorlar? Bunlar kamu görevlisi, siyasetçi değil, istifa etmediler

Ceza Hukukçusu Ersan Şen, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın cumhurbaşkanlığı yardımcılığı için seçim propagandası yaptıklarını öne sürerek, "Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu nasıl propaganda yapıyor, izin mi aldı; bunlar kamu görevlisi, siyasetçi değil, istifa etmediler" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

tv100 ekranlarında yayınlanan Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programında açıklamalarda bulunan Ersan Şen, İmamoğlu ve Yavaş’ı hedef aldı.

“BUNLAR KAMU GÖREVLİSİ, SİYASETÇİ DEĞİL, İSTİFA ETMEDİLER”

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Yavaş ve İmamoğlu’nun sahada propaganda yapmasıyla ilgili Şen’in açıklamaları dikkati çekti. Şen, “Cumhurbaşkanı yardımcılığı diye bir sıfat var, seçimle mi geliyor? Hayır, gelmiyor. Şu anda İmamoğlu ve Yavaş sahada nasıl propaganda yapıyor? İzin mi aldılar? Baktığınız zaman bunlar kamu görevlisi, siyasetçi değil. İstifa etmediler” ifadelerini kullandı.

SEVİLAY YILMAN’DAN ŞEN’E TEPKİ GELDİ

Habertürk yazarı Sevilay Yılman Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Şen’e tepki gösterdi.

“3 gün önce Haberturk’te Ersan Şen’in aslında gizli bir iktidar destekçisi olduğunu yüzüne haykırmıştım.

Almış dersini. Çünkü artık açıktan destek veriyor. Bakanların kampanyaya katılmasına tek kelime etmeyen büyük hukukçu bakın neler söylüyor?”

Ersan Şen, İmamoğlu ve Yavaş’ı hedef aldı: Nasıl propaganda yapıyorlar? Bunlar kamu görevlisi, siyasetçi değil, istifa etmediler

Yorumlar kapalı.