Ertuğrul Özkök: “Eskiden yurt dışında 3-5 espresso içebiliyordum, artık içemiyorum”

Avşar, ekonomik gidişata yönelik "Gerekirse simit yenecek ama bugünleri de kolay atlatacağız" demişti.  Ertuğrul Özkök Avşar'ın sözlerini yorumladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hürriyet gazetesinden ayrılan Ertuğrul Özkök ve Cengiz Semercioğlu tv100’de program yapmaya başladı. Özkök ilk yayında, şarkıcı Hülya Avşar’ın ‘simit’ çıkışıyla ilgili konuşarak, “Bu kadar Hülya’yı yerden yere vuracak bir şey görmüyorum. Samimi olarak söylüyorum.” ifadelerini kullandı.

TV100’deki programda, Özkök şu yorumu yaptı:

“Herkes kendine göre bazı şeylerden vazgeçiyor. Bugün artık benim işim de yok. Bugün bizim evde biz ciddi bir şekilde bütçe planlama çalışması içindeyiz. Hükümeti eleştirebilirsin; yanlış politikalar, şunlar bunlar… “Ama simit yiyeceğiz gerekirse” lafında ben bu kadar Hülya’yı yerden yere vuracak bir şey görmüyorum. Samimi olarak söylüyorum.”

Semercioğlu: Hülya Avşar’ın simit yemeyeceğini hepimiz biliyoruz
Cengiz Semercioğlu: Keşke “simit yiyeceğiz” dese abi, simit yenecek diyor. Kendini dahil etmiyor meseleye. Çünkü simit yemeyeceğini hepimiz biliyoruz.

“Şimdi gidip orada bir espresso içmeye kalksam…”
“Bundan 20 yıl önce yurt dışına gidiyorduk. 1 euro neredeyse 1 liraydı. Ben yolda yürürken her 500 metrede bir espresso içiyordum. Şimdi gidip orada bir espresso içmeye kalksam 5 euro, çarp 15’le, he? 4 espresso içsen hayatın gitti.”

 

Ertuğrul Özkök: “Eskiden yurt dışında 3-5 espresso içebiliyordum, artık içemiyorum”

Yorumlar kapalı.