Eser ve Berfu Yenenler Miss Turkey 2021 finaline damga vurdu

Miss Turkey 2021 yarışmasının final gecesinin sunuculuğunu Eser Yenenler ve eşi Berfu Yenenler üstlendi. Organizasyonun ilerleyen dakikalarında ünlü çift arasında geçen diyalog hem geceye hem de sosyal medyaya damga vurdu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Miss Turkey 2021 yarışması büyük heyecana sahne oldu. Törenin sunuculuğunu Eser ve Berfu Yenenler çifti yaptı.

Jüri koltuğunda Can Sandıkçıoğlu, Yıldırım Mayruk, Azra Akın, Arzum Onan, Aslıhan Koruyan Sabancı, Çağla Şıkel ve Farmasi Yönetim Kurulu Üyesi Emre Tuna vardı.

Miss Turkey 2015’te yarışan ve dördüncü olan Berfu Yenenler ile oyuncu eşi Eser Yenenler arasında geçen diyalog gündem oldu.

İlk canlı yayın deneyimine çıktığını belirten ve patavatsız biri olduğunu söyleyen Berfu Yenenler’in bu sözlerinin ardından Eser Yenenler eşine, “Sen kendini bana bırak, rahat ol” ifadelerini kullandı.

Kuzey ve Mete adında iki oğlu olan Berfu Yenenler’in eşine verdiği cevap ise salonda önce derin bir sessizlik yarattı, sonra kahkaha tufanı kopardı.

Tescilli güzel Berfu Yenenler’in, “Eser, ne zaman kendimi sana bıraksam çocuğumuz oluyor” cevabı konukları ve ekran başındakileri güldürdü. Jüri üyelerinden Azra Akın da kahkahalara boğuldu.

Törenin ardından eşi ile sahnede çekilen pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan Berfu Yenenler, paylaşımına; “Ah kocam… Seninle el ele böyle sahnede olmak! Ellerimiz hiç ayrılmasın, çok seviyorum çok… Ne diyeyim iyi ki biziz ne güzeliz” notunu düştü.

 

Eser ve Berfu Yenenler Miss Turkey 2021 finaline damga vurdu

Yorumlar kapalı.