Eşinin soyadını alan Brooklyn Beckham’a Edis’ten destek

Dünyaca ünlü çift David Beckham ve Victoria Beckham'ın büyük oğlu Brooklyn Beckham, geçtiğimiz hafta sonu oyuncu Nicola Anne Peltz ile Miami'de dünya evine girmişti. Beckham'ın, evlendikten sonra eşinin soyadı 'Peltz'i kullanmaya başlaması dikkat çekmişti. Brooklyn Beckham'ın bu kararına şarkıcı Edis de yorumda bulundu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiltere’nin en zengin ünlüleri arasında yer alan Victoria Beckham-David Beckham çiftinin oğlu Brooklyn Beckham (23), 2020’nin temmuz ayında oyuncu Nicola Anne Peltz (27) ile nişanlanarak, evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Mutlu birlikteliklerini sürdüren ikili, geçtiğimiz cumartesi günü Miami’de nikah masasına oturmuştu.

Ancak düğünün yanı sıra çok konuşulan konulardan biri de Brooklyn Beckham’ın evlendikten sonra eşinin soyadı ‘Peltz’i kullanmaya başlamasıydı.

Edis’ten destek

Brooklyn Beckham tarafından alınan bu karara şarkıcı Edis de yorumda bulundu. Sosyal meyda hesabından konuya ilişkin bir paylaşımda bulunan 31 yaşındaki popçu, “Brooklyn Peltz Beckham’ı kutluyorum şahane bir hareket olmuş. Çok asil ve doğru bir bakış açısı… Bir zaman sonra belki de olması gereken.” diyerek, Beckham’a destek verdi.

 

Eşinin soyadını alan Brooklyn Beckham’a Edis’ten destek

Yorumlar kapalı.