Eski eşi Jennifer Garner ile ilgili açıklamaları nedeniyle Ben Affleck’e tepki yağıyor

Alkol bağımlısı olmasından Jennifer Garner ile evliliğini sorumlu tutan oyuncu Ben Affleck’e tepki yağıyor. Öyle ki 49 yaşındaki oyuncunun sözleri Hollywood tarihinin en acımasız açıklaması olarak değerlendirildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’li oyuncu Ben Affleck (49), son açıklamaları ile tartışma yarattı. Affleck, alkol bağımlılığının kötü giden eski evliliğinden kaynaklandığını söyleyerek eski eşi Jennifer Garner’ı (49) suçladı. Bu sözler sonrası  Hollywood yıldızı tepkilerin odağına yerleşti.

Affleck, sosyal medyada hatta magazin sayfalarında “Yaşadığı bir zayıflığı eski karısına yükleyen bir kaçak”, “Narsistik bir canavar”,  “Acımasızlıkta sınır tanımıyor” gibi sert eleştiriler aldı.

Ben Affleck’in sözleri, Brad Pitt’in eski evliliği hakkındaki sözlerinden sonra Hollywood tarihinin en acımasız açıklaması olarak kayıtlara geçti. Pitt, eski eşi Jennifer Aniston’ı Angelina Jolie ile aldatmasından mutsuz evliliğini sorumlu tutmuştu.

BEN AFFLECK NE DEDİ?

Ben Affleck, 2005’te evlendiği 2015’te boşandığı eski eşi Jennifer Garner ile ilişkisi hakkında  “Birlikte olmaya devam etseydik muhtemelen birbirimizin boğazına sarılarak ilişkimizi bitirirdik. Ben hala alkol bağımlısı olurdum” dedi.

“İÇİP İÇİP KANEPEDE UYUYAKALIYORDUM”

Ben Affleck, alkol bağımlılığının nedenlerinden birini  Garner ile olan ilişkisine bağladı. 49 yaşındaki oyuncu “Çünkü bu evlilikte kendimi tuzağa düşürülmüş, kapana kısılmış hissediyordum. Sürekli olarak ‘Ayrılamam, çünkü çocuklarım var. Ama mutlu değilim, ne yapmalıyım?’ diye soruyordum. Yaptığım şey bir şişe alkollü içki tüketmek ve sonunda kanepede uyuyakalmaktı” diye konuştu. Affleck bu süreçte aslında alkolün, sorunlarının çözümü olmadığının farkında olduğunu ama kendine engel olmadığını belirtti.

Eski eşi Jennifer Garner ile ilgili açıklamaları nedeniyle Ben Affleck’e tepki yağıyor

Yorumlar kapalı.