Eski futbolcu açıkladı: Fenerbahçe Sergen Yalçın’la görüşecek!

Bir dönem Beşiktaş’ta forma giyen eski futbolcu Batuhan Karadeniz, Fenerbahçe’nin hafta içi Sergen Yalçın ile görüşeceğini iddia etti. Karadeniz, söz konusu haberi aldığı kişinin Fenerbahçe yönetimine yakın bir isim olduğunu öne sürdü.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spor Toto Süper Lig’in 27.haftasında Fenerbahçe evinde konuk ettiği Beşiktaş’a 4-2 yenildi. Maçın ardından NutSpor YouTube kanalı yorumcusu eski futbolcusu Batuhan Karadeniz’den dikkat çeken bir iddia geldi.

“FENERBAHÇE SERGEN’LE GÖRÜŞECEK”

Devre arasında kendisine bir telefon geldiğini ifade eden Batuhan Karadeniz, “Bu çok önemli. Aslında bunu söylememem gerekiyor. Bana da kızacaklar. Telefonu eden çok sevdiğim bir kardeşim. Ama bunu söylemek zorundayım. Bu işi yapıyoruz, hakkıyla yapalım. Hafta içi Fenerbahçe’nin Sergen Yalçın ile görüşeceği haberi geldi. Fenerbahçe yönetimine çok yakın bir arkadaşım aradı. Hafta içi Sergen Yalçın ile bir görüşme ayarlayacakları söyleniyor.” dedi.

BEŞİKTAŞ’TA ŞAMPİONLUK YAŞADI

Türk futbolunda Dört Büyükler’in formasını giyen iki isimden biri olan Sergen Yalçın, teknik direktörlük kariyerinde Beşiktaş ile şampiyonluk yaşamıştı.

Eski futbolcu açıkladı: Fenerbahçe Sergen Yalçın’la görüşecek!

Yorumlar kapalı.