Eski futbolcu Gökhan Zan, depremde yaşadıklarını anlattı: Hakkımı helal etmiyorum; 1 hafta boyunca bana yalan söylendi

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem sırasında en çok yıkımın olduğu memleketi Hatay'da olan eski futbolcu Gökhan Zan ve eşi Müge Uzun, deprem günü ve sonraki günlerde yaşadıklarını anlattı. Gökhan Zan, deprem günü ve sonraki günlerde yaşadıklarını anlatırken, "Ben hakkımı helal etmiyorum. Bana yalan söyledi. Ne istediysek gelmedi" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halk TV’de konuşan Gökhan Zan, “Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan Çağatay ve Ali Bey beni aradılar, ‘Neye ihtiyacınız varsa, buradayız’ dediler. Yarım saate gelecek kepçeyi, o soğukta saatlerce bekledik. Defnedemiyoruz. Enkazda bekledik, tekrar getirdik kendi imkanlarımızla yaptık. Böyle bir insan size yalan konuşuyor. Ben hakkımı helal etmiyorum. Bana yalan söyledi. Ne istediysek gelmedi. Vinç yolda dedi, gelmedi” diye konuştu.

Deprem bölgesindeki mevcut duruma da dikkati çeken Zan, “Hâlâ duş alamayan insanlar var. Hâlâ güncel sorunlar devam ediyor. Önce hijyen sorununu ortadan kaldırmamız lazım. Biz 9-10 gün duş almadık. 37 gündür duş almayanlar var” ifadesini kullandı. Zan, bölgede yaşanan eksikliklerin giderilmesi gerektiğini söyledi.

ERDOĞAN, ADIYAMAN’DA DA ‘HELALLİK’ İSTEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Adıyaman ziyareti sırasında deprem sonrası müdahalede geç kalındığıyla ilgili, “Sarsıntıların yıkıcı etkisi, olumsuz hava şartları, hasar gören alt yapının getirdiği zorluklar gibi sebeplerle maalesef ilk birkaç gün Adıyaman’da arzu ettiğimiz etkinlikte çalışma yürütemedik. Bunun için sizden helallik istiyorum” demişti.

Eski futbolcu Gökhan Zan, depremde yaşadıklarını anlattı: Hakkımı helal etmiyorum; 1 hafta boyunca bana yalan söylendi

Yorumlar kapalı.