‘Didier Drogba Müslüman oldu’ iddiası! Efsane futbolcudan açıklama geldi

Türkiye’de bir dönem Galatasaray forması giyen dünyaca ünlü futbolcu Didier Drogba'nın dua ederken çekilen fotoğrafları sosyal medyada paylaşılarak müslüman olduğu iddia edildi. Fotoğrafın sosyal medyada gündem olmasının ardından yıldız futbolcu açıklama yaptı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyaca ünlü emekli futbolcu Didier Drogba Müslüman oldu. Ünlü vaiz Dr. Muhammed Salah’ın sosyal medya hesabından duyurduğu bu gelişme oldukça konuşuldu.

DIDIER DROGBA BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞMUŞTU

Dünya futbol tarihine geçen Fildişi Sahilli futbolcu kazandığı başarılarla adından bir hayli söz ettirmişti. Ülkemizde de Galatasaray forması da giyen emekli futbolcu, kısa sürede tüm sarı-kırmızılı taraftarların gönlünü kazanmayı başarmıştı.

İŞTE DROGBA’NIN MÜSLÜMAN OLDUĞU ANLAR

Dr. Muhammed Salah’ın kişisel Facebook hesabından duyurduğu haberde, Fildişi Sahilli emekli futbol yıldızının dua ettiği görülüyor. Bu görsel sonrası sosyal medyada gündem olan Drogba bir açıklama yaptı.

'Didier Drogba Müslüman oldu' iddiası! Efsane futbolcudan açıklama geldi

DIDIER DROGBA’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Sosyal medyada haberin yayılmasının ardından Didier Drogba’dan bir açıklama geldi.

Fildişi Sahilli oyuncu, “Bir hikâye viral oldu ama ben din değiştirmedim. Bu sadece köyümde ziyaret ettiğim Müslüman kardeşlerime saygı duruşu ve birliktelik anıydı.” ifadelerini kullandı.

‘Didier Drogba Müslüman oldu’ iddiası! Efsane futbolcudan açıklama geldi

Yorumlar kapalı.