Eski İçişleri Bakanı Sadettin Tantan uyardı: Uyuşturucu üretimi evlere yayıldı

Eski İçişleri Bakanı Sadettin Tantan, uyuşturucu üretiminin evlere yayıldığını iddia etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu‘nun “Haftada 5 bin uyuşturucu satıcısını veya imalat yapanı gözaltına alıyoruz” açıklamasının yankıları sürerken, eski İçişleri Bakanı Sadettin Tantan, uyuşturucu üretiminin evlere yayıldığını söyledi.

Cumhuriyet’in haberine göre; Tantan, metanfetaminin talep yoğunluğundan dolayı artık evlerde üretildiğini ve uyuşturucu piyasasının gitgide yayıldığına dikkat çekti.

“HALK BİLİNÇLENMELİ VE BİLİNÇLENDİRİLMELİ”

Uyuşturucuya karşı verilen mücadelenin topyekûn sürdürülmesi gerektiğini anlatan Tantan, “Bu mücadelede ülkeler birlikte hareket etmeli. Kendi ülkeniz için, istihbarat ve kolluk güçleriniz görevlidir. Aynı zamanda halk da görevlidir. Halk bilinçlenmeli ve bilinçlendirilmeli” dedi.

“İKTİDAR VE MUHALEFET SİYASİ RANT OLARAK GÖRMEMELİ”

Tantan, uyuşturucu kartellerine karşı mücadelenin büyüklüğünün, ülkelerin birlikte hareketlerine bağlı olduğunun altını çizdi. Türkiye’nin geçmişte başarılı operasyonlara imza attığını söyleyen Tantan, “İktidar ve muhalefet, bunu siyasi bir rant olarak görmemeli, ülkenin neslinin geleceği açısında birlikte mücadele etmeli” ifadelerini kullandı.

Eski İçişleri Bakanı Sadettin Tantan uyardı: Uyuşturucu üretimi evlere yayıldı

Yorumlar kapalı.