Esra Balamir: Kesinlikle soyadımı taşımayan bir insanla evlenmem!

David-Victoria Beckham çiftinin büyük oğlu Brooklyn Beckham (23), Temmuz 2020'de nişanlandığı ABD'li oyuncu Nicola Peltz'le (27) geçtiğimiz hafta nikâh masasına oturdu. Beckham'ın, evlenir evlenmez 13.7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabına, eşinin soyadı 'Peltz'i de eklemesi dikkat çekti. Ünlü ismin çok konuşulan kararıyla ilgili popçu Edis Görgülü'nün ardından ülkemiz magazin dünyasından dikkat çeken bir yorum daha geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Esra Balamir, önceki gün City’s Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Sunuculuk ve oyunculuğun dışında şarkıcı da olan Balamir, ‘Jargon’ isimli yeni parçası için heyecanlı olduğunu söyledi.

46 yaşındaki güzel, “Ben ekran önünde büyüdüm. Sunuculuk ve şarkıcılık dışında başka bir iş yapamam. Şarkıcılıkta çok iddialı değilim, benim işim televizyonda olmak. Bana ‘Limon sat’ deseler satamam çünkü öyle bir becerim yok” dedi.

“TÜRKİYE’DE BUNU YAPABİLECEK ERKEK VARSA ALNINDAN ÖPECEĞİM”

Parmağındaki tektaş yüzüğü ile dikkat çeken Balamir, özel hayatı hakkında aldığı kararla dikkat çekti: Özel hayatımda aldığım kararı açıklıyorum. Kesinlikle ve kesinlikle soyadımı taşımayan bir insanla evlenmeyi düşünmüyorum. Bakın David Beckham’ın oğluna, sevdi ve kızın soyadını aldı. Öyle biri olsun isterim. Soyadımı taşıyacak birisi varsa gelsin, yoksa beni hiç aramasın ve hiç talepte bulunmasın. Bunu Türkiye’de yapabilecek bir erkek olursa onu alnından öpeceğim.

“Nicola Anne Peltz, Beckham’ın bu kararından sonra ne hissetmiştir sizce?” sorusuna Esra Balamir, “Bence bu karardan sonra koltuk altlarına iki karpuz koyarak, geriye yaslanmış yatıyordur” cevabını verdi.

Dünyaca ünlü İngiliz eski futbolcu David Beckham ile modacı Victoria Beckham’ın 23 yaşındaki oğulları Brooklyn Beckham, evlendiği Nicola Anne Peltz’in soyadını almasıyla gündem olmuştu.

Esra Balamir: Kesinlikle soyadımı taşımayan bir insanla evlenmem!

Yorumlar kapalı.