Esra Erol’da eşinin borç yapma hastalığına yakalandığını iddia eden adamın isyanı!

ATV ekranlarında yeni sezona bomba gibi başlayan Esra Erol'da ilginç bir konu işlendi. 8 yıldır evli olduğu eşinin borç yapma hastalığına yakalandığını ve iki aydır ortada olmadığını söyleyen kişi, Esra Erol'dan boşanmak için yardım istedi. 

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Esra Erol’un ATV ekranlarında sunduğu Esra Erol’da program bu hafta dikkat çeken konularıyla yeni sezona başladı. O konulardan biri Murat’ın herkesi şaşırtan iddiasıydı. Esra Erol’a boşanmak için gelen Murat, eşinin borç yapma hastalığına yakalandığını söyledi.

2 çocuk annesi Sinemnur’la 8 yıllık evlilikleri olan Murat, eşinin son 2 yılda yaptığı borçlarla boğuştuğunu ve bu borçlardan uzun zamandır da haberinin olmadığını anlattı.

8-9 yere borcu olan Sinemnur’un bir yıl içerisinde 8-9 elektrikli süpürge, 4-5 tane de telefon, defalarca çocuk arabası aldığını ve bunları alıp internet üzerinden sattığını iddia etti.

Esra Erol'da eşinin borç yapma hastalığına yakalandığını iddia eden adamın isyanı!

Sinemnur’un borçları sadece bunlarla da sınır değil… Murat, elektronik eşyaların yanı sıra Sinemnur’un güzellik merkezlerine de borç yaptığını belirtti.

Alışveriş yapma hastası olan Sinemnur’un bir de evlilik yüzüklerini 2 kere sattığını da ekledi. Murat neden yaptığını sorduğunda da “Benim borcumdan sanane” cevabını verdiğini söyledi.

Ayrıca Murat, Sinemnur’un evlere temizliğe gittiğini de çok sonradan öğrendiğini, tüm bu yaşananlardan sonra Murat Sinemnur’a boşanmak istediğini söyleyince eşinin bavulunu alıp gittiğini anlattı.

Telefonla canlı yayına bağlanan Sinemnur’un babası da kendi yuvasını eski eşi ve annesinin yıktığını, her şeyi Sinemnur’a onların yaptırdığını söyledi. “Bana da aynısını yaptılar. Yuvam bunlar yüzünden yıkıldı” dedi.

Esra Erol’da eşinin borç yapma hastalığına yakalandığını iddia eden adamın isyanı!

Yorumlar kapalı.