Esra Ezmeci’nin tavsiyesi Nur Viral’i utandırdı: Reklama gidelim

Sosyal medya hesabına gelen sorulara verdiği cevaplarla sık sık gündeme gelen psikolog Esra Ezmeci, Beyaz TV’deki canlı yayında verdiği tavsiyelerle sunucu Nur Viral’e zor anlar yaşattı. Ezmeci’nin tavsiyeleri karşısında ne diyeceğini blemeyen Viral, reklama gitmek zorunda kaldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Klinik Psikolog Esra Ezmeci, bu kez verdiği tavsiyelerle programına konuk olduğu Nur Viral’i utandırdı.

“OMZUNU VE ELİNİ SIKACAKSIN”

Nur Viral, programında konuk ettiği Ezmeci’ye çapalamanın detaylarını sordu. Ezmeci, bu soruya, “Güzel sözler mesela… Ama sessiz. Omzunu ve elini sıkacaksın. Seni seviyorum, bana sımsıkı sarılmanı istiyorum diyeceksin” yanıtını verdi.

“OKŞUYORSUN ADAMI”

Bu sözlerin devamında Nur Viral “Adam demezse neden elimi sıkıyorsun?” sorusunu sordu. Viral’in bu çıkışı sonrası yeniden söze giren Ezmeci, “Okşuyorsun adamı, masaj yapıyorsun” ifadelerini kullandı.

UTANDI, “REKLAMA GİDELİM” DEDİ

Viral bu anlarda ne diyeceğini bilemeyerek gülümsedi ve “Reklama gidelim” dedi. Reklam sonrasında ise çapalamayı Nur Viral’in ellerinde canlandırma yaparak gösteren Ezmeci, “Okşa, öp, iyi hissettirecek şeyi bilirsiniz. Güzel güzel konuşun” diyerek tavsiye verdi. Nur Viral ise “Ben bunları söylerken gülerim” dedi.

Esra Ezmeci’nin tavsiyesi Nur Viral’i utandırdı: Reklama gidelim

Yorumlar kapalı.