Estetik operasyonlarıyla sosyal medyanın gündemine oturan Serap Paköz’ün son hali tartışma konusu oldu

Ekranların sevilen sunucusu Serap Paköz, geçtiğimiz ay estetik operasyonu için bıçak altına yatmıştı. İyileşme sürecini Instagram hesabından paylaşan ünlü sunucunun bandajlarını çıkardı. Kaşlarını kaldırtıp, yüzüne dolgu yaptıran Paköz'ün son hali ise sevenleri tarafından pek beğenilmedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzun yıllardır ekranlarda yer alan sunucu Serap Paköz, “Benim neyim eksik?” diyerek, soluğu Seda Sayan’ın doktorunda aldı.

‘Fransız Askısı’ yöntemi ile yüzünü gerdirmişti. Ünlü sunucu Instagram’dan son halini “Photoshopsuz” notuyla paylaştı. Yeni imajıyla ekranlara çıkmaya hazırlanan 55 yaşındaki sunucunun değişimi bazı sevenleri tarafından pek beğenilmedi.

Birçok takipçisi Serap Paköz’ün eski halinin daha güzel olduğunu dile getirdi. Sosyal medya hesabından operasyonun detaylarını anlatıp doktoruna teşekkür eden Serap Paköz’e, “Estetiğin bile reklamını yapıyorsunuz. Hayatınız beleş” şeklindeki yapılan yorum üzerine çileden çıkmıştı.

Estetik operasyonlarıyla sosyal medyanın gündemine oturan Serap Paköz'ün son hali tartışma konusu oldu

Ünlü sunucu, “Beleşçilik kitabımda yazmadı, yazmaz da. Merak edenler için faturamı da koyabilirim ama o görgüsüzlük de bana göre değil! Sevgilerimle” sözleriyle isyan etmişti.

Estetik operasyonlarıyla sosyal medyanın gündemine oturan Serap Paköz’ün son hali tartışma konusu oldu

Yorumlar kapalı.