Evdeki kötü enerjiyi yok eden 3 çiçek! Bereket ve bolluk getiriyor

Evdeki kötü enerjilerden kurtulmak için bu 3 bitkiyi kullanabilirsiniz.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evlerimizde zaman zaman kötü enerjiler birikir ve bu durumun farkında olmadan hayatımızı olumsuz etkileriz. Ancak doğanın bize sunduğu bazı bitkiler, evimizdeki kötü enerjileri yok ederek bize bereket ve bolluk getirirler. İşte size evdeki kötü enerjiyi yok eden 3 çiçek:

Evdeki kötü enerjiyi yok eden 3 çiçek! Bereket ve bolluk getiriyor

Sardunya:

Sardunya bitkisi, evdeki kötü enerjileri yok ederek bereket ve bolluk getirir. Aynı zamanda sardunya, evdeki hava kalitesini de artırır. Bu bitkiyi evinizin güneş alan bir yerine koyarak, evinize pozitif enerji akışı sağlayabilirsiniz.Sardunya, turnagagasıgiller familyasındandır. Anayurdu Güney Afrika olan çok yıllık bitkidir. Akdeniz ülkelerinde o kadar çok yetiştirilir ki, Akdeniz’le özdeşleştirilmiştir. Kışa dayanıklıdır. Pembe, sarı beyaz ve kırmızı tonlarında çiçekleri vardır. Eşeysiz üreyebilir ve ekilen küçük bir parçadan büyüyebilir.

Lavanta

Lavanta bitkisi, evdeki kötü enerjileri yok etmenin yanı sıra, stresi azaltır ve sakinleştirici etkisiyle uykuya yardımcı olur. Bu bitkiyi yatak odanızda veya oturma odanızda bulundurarak, evinizde huzur ve dinginlik sağlayabilirsiniz.

Lavanta, ballıbabagiller familyasından Lavandula cinsini oluşturan Akdeniz kökenli bitki türlerinin ortak adıdır.

Evdeki kötü enerjiyi yok eden 3 çiçek! Bereket ve bolluk getiriyor

Kaktüs:

Kaktüs bitkisi, evdeki negatif enerjileri yok eder ve pozitif enerji akışını sağlar. Ayrıca kaktüs, evdeki elektromanyetik dalgaları da emerek hava kalitesini artırır. Bu bitkiyi çalışma odanızda veya evinizin girişinde bulundurarak, evinizdeki enerjiyi dengeli tutabilirsiniz.

Kaktüs Caryophyllales takımının 1750 kadar bilinen türüne ve yaklaşık 127 cinsine sahip Cactaceae bitki familyasının bir üyesidir. “Kaktüs” kelimesi Latince aracılığıyla, Theophrastus tarafından kimliği kesin olmayan dikenli bir bitki için kullanılan Antik Yunanca kelimesinden türemiştir.

 

Evdeki kötü enerjiyi yok eden 3 çiçek! Bereket ve bolluk getiriyor

Yorumlar kapalı.