Evin duvarından 63 yıllık McDonald’s siparişi çıktı

ABD’nin Illinois eyaletinde yaşayan bir çift restorasyon sırasında, evlerinin duvarının içinde 63 yıl önce verilen McDonald’s siparişinin kalıntılarını buldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Grace ve Rob Jones, 1959’da inşa edilen, 2015’te satın aldıkları Crystal Lake kentindeki evde kısa süre önce restorasyon çalışmalarına başladı.

Rob Jones, 16 Nisan’da banyoda çalışırken tuvalet kağıdı askısının duvardan sökerken evin inşa edildiği 63 yıl öncesinden kaldığı anlaşılan patates kızartmaları ve fast food zincirinin logosu yer alan paket kağıtlarını buldu.

Evin duvarından 63 yıllık McDonald’s siparişi çıktı

“Duvarın içinde bir şey olduğunu fark ettim. Önce ceset parçası gibi bir şey olmasından korktum. Büyük ölçüde yapışmıştı bu nedenle çıkarmam zor oldu ve ne olduğunu görünce çok şaşırdım. Eşim de gözlerine inanamadı” diyen Rob Jones’un bulduğu ‘vintage sipariş’te logonun yanı sıra McDonald’s’ın ilk maskotu Speedee’nin de vardı. Burgerler yenmişti ama patates kızartmaları rengi kararmış da olsa duruyordu.

Diken’n aktardığına göre, Rob Jones, inşaat ustalarının çalışırken öğle yemeği yiyip pakedi orada unuttuklarını düşündüklerini, yeni evlerinin duvarına gizlenmiş bir ‘hazine’ bulacaklarını akıllarından geçirmediklerini söyledi.

Evin duvarından 63 yıllık McDonald’s siparişi çıktı

Grace Jones da buldukları pakedin fast food zincirini çok seven annesinin ilgisini çekeceğini anlattı.

Çift, ‘hazine’yi ‘doğru yer ve amaç’ için satacaklarını söyledi.

Evin duvarından 63 yıllık McDonald’s siparişi çıktı

Yorumlar kapalı.