Evinde kaza geçiren Kubilay Aka konuştu: Kafam cama girmiş, şekerden şüpheleniyoruz

Geçtiğimiz hafta evinde talihsiz bir kaza geçiren Kubilay Aka, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Ünlü oyuncu, "İyiyim. Düşüp, bayıldım. Kafam cama girmiş. Dikiş attırdık, çok şükür tomografide kötü bir şey çıkmadı. Şekerden şüpheleniyoruz. Allah daha kötüsünden korusun." şeklinde konuştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; Oyuncu Kubilay Aka, rol aldığı ‘Bunu Bi Düşünün’ adlı dizinin tanıtımında objektif karşısına geçti.

Geçtiğimiz hafta evinde talihsiz bir kaza geçirerek, düşen ve kafasına dikiş atılan Aka, muhabirlerle sohbet etti. Sağlık durumunun iyi olduğunu açıklayan ünlü oyuncu, “Vallahi şekerden şüpheleniyoruz, tekrar bir kontrol ettireceğiz dikişler çıktıktan sonra. Evde bir düşüp, bayıldım. Kafam cama girmiş. Dikiş attırdık, çok şükür tomografide kötü bir şey çıkmadı. Allah daha kötüsünden korusun.” dedi.

Kubilay Aka, sorumlu hayvan sahipliği bilinci mesajı vermek amacıyla çekilen dizinin tanıtımında, hayvan hakları adına bir şeyler yaptığı için mutlu olduğunu belirtti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Aka, “Böyle güzel sosyal sorumluluk projelerinde olmak benim için mutluluk verici. Benim de bir hayvanım var. Bir zaman sonra biz onların değil, onlar bizim sahibimiz oluyor. Hayvanların haklarının çok savunulmadığı bir düzende yaşıyoruz. Böyle bir işin içinde olmak gurur verici.” ifadelerini kullandı.

Evinde kaza geçiren Kubilay Aka konuştu: Kafam cama girmiş, şekerden şüpheleniyoruz

Yorumlar kapalı.