Evliliği sadece 24 gün sürdü: Brezilyalı futbolcu Adriano boşanıyor! Nedeni şaşkına çevirdi

Brezilya futbolunun efsane isimlerinden Adriano, 24 günlük evliliğini sonlandırma kararı aldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir dönem Inter’de forma giyen ve saha içinde olduğu kadar saha dışındaki hayatıyla da gündemde yer alan Adriano, 24 gün önce evlendiği eşinden ayrılma kararı aldı.

40 yaşındaki Adriano, Kasım ayı başlarında 25 yaşındaki kuaför Micaela Mesquita ile evlendi. Çift, mütevazı bir nikahtan sonra Instagram’da yayınladıkları fotoğraflarla romantik bir ilişkiye başladıklarını duyurmuştu.

Ancak Brezilya haber sitesi Globo, çiftin evlendikten haftalar sonra ayrıldığını duyurdu. İkili, bu hafta sonu arkadaşları ve ailesiyle samimi bir parti vermeyi planlıyordu, ancak bu gerçekleşmedi.

MAÇTAN İKİ GÜN SONRA EVE DÖNDÜ

Adriano’nun, Brezilya Milli Takımı’nın İsviçre ile oynadığı maçı izlemek için arkadaşlarının yanına gitmesi nedeniyle Mequita ile tartıştığı iddia edildi.

Maçtan iki gün sonra eve dönen Adriano’yu sosyal medyada takipten çıkan Mesquita, efsane futbolcuyla olan resimlerini de kaldırdı.

Üç çocuk babası olan ve futbol oynadığı dönemde en iyi forvetler arasında gösterilen Adriano, 2006 Dünya Kupası’nda Kaka, Ronaldinho ve Ronaldo gibi yıldızların yer aldığı kadronun bir parçasıydı.

Evliliği sadece 24 gün sürdü: Brezilyalı futbolcu Adriano boşanıyor! Nedeni şaşkına çevirdi

Yorumlar kapalı.