Evliliklerine ikinci kez şans vermişlerdi! Fatih Terim’in kızı Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı boşandı

Ünlü teknik adam Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim, 2014 yılında görkemli bir düğünle evlendiği Volkan Bahçekapılı ile boşandı. Daha önce evliliklerine ikinci kez şans veren ünlü çiftin davası bugün (26.03.2024) İstanbul 3. Aile Mahkemesi’nde görüldü.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk futbolunun en popüler isimlerinden ünlü teknik adam Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Buse Terim’den bu defa şaşırtan bir haber geldi.

Teknik direktör Fatih Terim ile Fulya Terim’in küçük kızları Buse Terim, 2014’te iş insanı Volkan Bahçekapılı ile görkemli bir düğün yaparak dünyaevine girmişti.

Ünlü çift ilk çocukları Nil’i 2016’da, ikinci kızları Naz’ı ise 2018’de kucaklarına almıştı.

Evliliklerine ikinci kez şans vermişlerdi! Fatih Terim'in kızı Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı boşandı

BİRBİRLERİNİ TAKİPTEN ÇIKTILAR

İkili, 10 yıllık evliliğin ardından geçtiğimiz aylarda birbirlerini sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bırakmıştı. Bu hamlenin ardından ayrılacakları iddia edilen Terim ile Bahçekapılı, evliliklerine bir şans daha vermişti.

İkinci şanlarında da ilişkilerini yürütemeyen ikilinin, 10 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak sona erdirdikleri ortaya çıktı.

Buse Terim’in ‘evlilik birliğinin temelinden sarsılması’ gerekçesiyle açtığı anlaşmalı boşanma davası bugün (26.03.2024) saat 10.15’te İstanbul 3. Aile Mahkemesi’nde görüldü.

Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı’nın, boşanma davaları için yayın yasağı kararı da aldırdığı da öğrenildi.

Evliliklerine ikinci kez şans vermişlerdi! Fatih Terim’in kızı Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı boşandı

Yorumlar kapalı.