Fatih Altaylı ‘el hareketiyle’ vergi zamlarına isyan etti: Sağımdan kalktım buraya geçireyim, solumdan kalktım buraya geçireyim olmaz

Kendi Youtube kanalında sabaha karşı açıklanan vergileri değerlendiren Fatih Altaylı "Kalkıp da bugün sağımdan kalktım buraya geçireyim, solumdan kalktım buraya geçireyim olmaz. Bu iş kaymaklı ekmek kadayıfı değil ki" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazeteci Fatih Altaylı kendi Youtube kanalında geçtiğimiz gün açıklanan vergileri değerlendirdi.

Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin (MTV) iki kez alınmasının Anayasa’ya aykırı olduğunu söyleyen Altaylı, 17 Ağustos depreminden sonra da benzer bir verginin konulduğunu anlatarak konulan verginin Anayasa Mahkemesi tarafından iptal edildiğini hatırlattı.

Altaylı, paylaştığı videoda, “Kalkıp da bugün sağımdan kalktım buraya geçireyim, solumdan kalktım buraya geçireyim olmaz. Bu iş kaymaklı ekmek kadayıfı değil ki” dedi.

Vergiler hakkında konuşan Altaylı, “Ekonomilerin vergilerle düzelmediğini bir damla izanı olan herkes bilir. Ancak bu vergilerin geleceği belliydi, yazımda da yazdım ama böyle bir vergi beklemiyordum. Bu vergi yasal değil. Bence motorlu taşıtlar vergisi Anayasa Mahkemesi’nden döner. Bu Anayasa’ya aykırı. Bu 1999 depreminde de yine benzer bir vergi konuldu. Bu vergi AYM tarafından iptal edildi” diye konuştu.

Fatih Altaylı ‘el hareketiyle’ vergi zamlarına isyan etti: Sağımdan kalktım buraya geçireyim, solumdan kalktım buraya geçireyim olmaz

Yorumlar kapalı.