Fatih Altaylı’dan Acun Ilıcalı’ya çok sert ‘Exxen’ eleştirisi!

Gazeteci Fatih Altaylı, kendisine ait YouTube kanalından paylaştığı videoda Exxen platformunun sahibi Acun Ilıcalı’ya sert sözlerle yüklendi. Ilıcalı’nın korsan yayınlarla ilgili yaptığı açıklamayı hatırlatan Altaylı, “Korsan yayıncılık ayıptır ama en az onun kadar ayıp olan korsan olmayan resmi yayıncının yayını yapacak alt yapıya sahip olamamasıdır” ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yapımcı Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen platformu, Manchester United – Galatasaray maçı öncesi çöktü.

Exxen’in çökmesi üzerine maç yayını Tv 8,5 üzerinden verilirken sosyal medyada Acun Ilıcalı’ya yoğun tepki gösterildi. Bu isimlerden biri de gazeteci Fatih Altaylı oldu.

“ALT YAPI YETERİNCE İYİ DEĞİL”

Kendisine ait YouTube kanalında paylaştığı videoda gündemi değerlendiren Fatih Altaylı, maç yayınındaki sorunun alt yapının yeterince iyi olmamasından kaynaklandığını belirtti.

“KORSAN YAYINCILIK AYIPTIR AMA…”

Acun Ilıcalı’nın “Korsan yayın haramdır” sözlerine atıfta bulunan Fatih Altaylı, “Korsan yayıncılık ayıptır ama en az onun kadar ayıp olan korsan olmayan resmi yayıncının yayını yapacak alt yapıya sahip olamamasıdır” diye konuştu.

“KIZ ARKADAŞLARINA İYİ HEDİYELER ALIYOR AMA ÖNCE ALT YAPINI KUR”

Altaylı, konuşmasının devamında şunları söyledi;

“Demek ki neymiş, iyi yayıncı olmak için iyi malzeme almak lazımmış. Acun’un aldığı iyi malzemeleri görüyoruz. Kendine iyi bir yat alıyor, iyi bir otomobil alıyor, kız arkadaşlarına iyi hediyeler alıyor ama önce alt yapını kur paran artarsa bunları yap.”

 

Fatih Altaylı’dan Acun Ilıcalı’ya çok sert ‘Exxen’ eleştirisi!

Yorumlar kapalı.