Fatih Altaylı’dan Adalet Bakanlığı’na sert tepki: Herif Türkiye’ye meydan okuyor, bu “zebani” hakkında soruşturma başlatacak savcınız yok mu

Kendisini Hizbullahçı olarak tanıtan bir şahsın Kılıçdaroğlu ve Akşener’i hedef alarak söylediği “Hepsinin kafasını keseceğiz” sözleri gündeme oturdu. Habertürk yazarı Fatih Altaylı, bugün kaleme aldığı yazısında Adalet Bakanlığı’na tepki göstererek neden soruşturma açılmadığını sordu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, sokak röportajında kendini cihatçı ve Hizbullahçı olarak tanıtan İsmail Cevher Kasımoğlu’nun, “Biz cihada hazırız. Biz bu dini, bu devleti kimseye yedirmeyiz. Kılıçdaroğlu kimdir, Akşener kimdir? Bunların hepsi Yahudi tohumlarıdır, Ermeni tohumlarıdır. Onlara söyle, hepsinin kafasını keseceğiz” sözlerine işaret ederek, “Bir tek devlet yetkilisinden, Anayasa’yı, yasaları, hakkı, hukuku, vatandaşlarını korumak için koltuğa oturmuş ya da oturtulmuş tek bir ferdi vahitten bir kelime bile duymadık.

Herif Türkiye’ye meydan okuyor, öldürürüz diyor, Anayasa’yı ayaklar altına alıyor. Çıt yok. İçişleri Bakanlığı neredesin!” diye yazdı.

İçişleri ve Adalet bakanlıkları ile Emniyet Müdürlüğü’ne seslenen Altaylı, “Peki cinayet işleyeceğini açıkça söyleyen, Anayasa’ya aykırı açıklamalar yapan bu yaratık hakkında ne yapıyorsunuz… Niye çıtınız çıkmıyor? Ya Adalet Bakanlığı’na ne demeli!

Tehditler savuran, cinayet işlemeye hazır olduğunu açıkça söyleyen bu ‘Zebani’ hakkında soruşturma başlatacak bir savcınız bile yok mu! Yoksa yeni ‘koalisyon ortağınızı’ kızdırmaktan mı korkuyorsunuz?” ifadelerini kullandı.

Fatih Altaylı’dan Adalet Bakanlığı’na sert tepki: Herif Türkiye’ye meydan okuyor, bu “zebani” hakkında soruşturma başlatacak savcınız yok mu

Yorumlar kapalı.