Fatih Altaylı’dan Ahmet Davutoğlu değerlendirmesi: Masanın altı ayağından birini kırmaya çalışıyor

Fatih Altaylı, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun cumhurbaşkanı adayı konusunda yaptığı açıklamaları değerlendirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Altılı Masa’nın ortaklarından Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu’nun tüm siyasi tecrübesine rağmen kırıp dökmeye başladığını belirterek, “Önce çıkıp “Altılı Masa’nın Cumhurbaşkanı kim olursa olsun imza yetkisinin masadaki liderlerde olacağını” söyledi.

Bu söylemin Anayasaya aykırı olduğunu yazdım ve bu konuşmaların masaya büyük zarar verdiğini söyledim. Sadece ben değil, herkes bunu hatırlattı.” diye yazdı.

Durum tam toparlanır gibi olduğunda Ahmet Davutoğlu’nun bu kez de, seçime giden bir liderin en son söyleyeceği cümleyi söyleyerek “kriz çıkar” dediğini kaydeden Altaylı, “Öyle görünüyor ki, Ahmet Davutoğlu masanın altı ayağından birini kırmaya çalışıyor. Bunu kırsa masa kalan 5 ayağın üzerinde de gayet dengede durabilir. Ahmet Bey’in yaptığı masanın tam ortasında zıplamak. Bilerek veya bilmeyerek Masa’yı kırmaya çalışıyor. Kıracak kadar ağır mı yakında göreceğiz!” ifadelerini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayın…

Fatih Altaylı’dan Ahmet Davutoğlu değerlendirmesi: Masanın altı ayağından birini kırmaya çalışıyor

Yorumlar kapalı.