Fatih Ürek: “Ben aslında muhafazakarım, asistanım da tayt giyse kızarım”

Fatih Ürek katıldığı bir televizyon programında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Ben aslında muhafazakarım" diyen Fatih Ürek, "Çalışanıma bile tayt giydirmem" diyerek tayta da karşı olduğunu dile getirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Buket Aydın ile Yüz Yüze’ programına katılan Fatih Ürek, önce Mehmet Ali Erbil’e daha sonrasında ise Demet Akalın’a sert sözlerle yüklendi. Aynı zamanda kendini muhafazakar olarak tanımlayan Ürek, Buket Aydın’ın tüm sorularını samimi bir dille yanıtladı.

“BEN ASLINDA MUHAFAZAKARIM”

Fatih Ürek, “Ben aslında muhafazakarım. Süslüyüm ama dozunda giyinirim, göze batırmam. Sahnede giyerim süslü kıyafetlerimi. Eteklerim olmaz benim. Çizgiye uygun giyinmeye çalışırım ve çok da başarılı olduğumu düşünüyorum. Çok disiplinli ve dikkatliyim. Yanımda çalışan asistanım da tayt giyse kızarım ben. Belki yakışıyor belki yakışmıyor ama gözüme batıyor” dedi.

Ürek sözlerine şu şekilde devam etti, “İnsanların giyimine kuşamına hiçbir zaman karışmam. Ben biraz ‘fashion’ tarafından olaya bakmaya çalıştım. Her kıyafet senin üstüne olacak diye bir şey olamaz. Tayt giyilebilir artık çok rahat bir şey fakat ben öyle insanlar gördüm ki bütün vücut hatları kat kat ve çok çirkin bir görüntü… Bence 20 yaşından sonraki genç kızlar tayt meselesinde dikkatli olmalı. Eskiden bu taytlara içlik diyorlardı. Artık içliği geçtik don, külot, tanga ile çıkıyorlar.”

Fatih Ürek: "Ben aslında muhafazakarım, asistanım da tayt giyse kızarım"

“ŞAKLABANLIK YAPIYOR”

TikTok yüzünden yuvaların yıkıldığını belirten Fatih Ürek, bir süre önce hesap açarak uygulama üzerinden para kazanmaya başlayan Mehmet Ali Erbil’i sert bir dille eleştirdi.

Fatih Ürek, “Tiktok meselesini hiç anlamış değilim. Ahlaki durumları da biraz bozuyor. Olamaz dediğim şeyleri orada görmeye başladım. Anadolu insanı da bunu yapıyor. Ülke olarak her şeyi abartıyor muyuz? Onu sorgulamaya başladım. Benim Tiktok hesabım yok. Bir kere gördüm ama Mali’ye çok şaşırdım. Ben anlam veremedim. Tiktok’tan para kazanmak amiyane tabiriyle biraz şaklabanlık oluyor. Eskiden Mehmet Ali ile çok bir araya geliyorduk. Herkesle o kadar mazim var ki hatta bana kara kutu derler” dedi.

Bir zamanlar iki yakın dost olan Demet Akalın ve Fatih Ürek’in aralarının açılmasının ardından, Ürek’in sert sözlerinden Akalın da nasibini aldı.

“KİMLE KONUŞTUĞUNA DİKKAT ETSİN”

“Demet Akalın’ı 17 yaşından beri tanıyorum. Demet Akalın artık dengelerini korumak zorunda. O bir anne ama ne yapacağını bilmiyor. Kalıbından çıkması gerekiyor. Belki güvenememe sorunu yaşıyordur ama kime güvenip güvenmeyeceğini bilmesi gerekiyor. Özünde iyi niyetli ama böyle giderse kaybetmeye mahkum. Selamün aleyküm- aleyküm selam der geçerim. Kimlerle konuştuğuna dikkat etsin. Yanlış insanları seçti. Ona demişler ki ‘Fatih Ürek senin kızına beddua etti’ çok mantıksız. Kendi kendine saçmaladı ve benim için bitmiştir. Çarşısı pazarı açık olsun hayırlı işler diliyorum. Egoları fazla yüksek geldi. Tapılası bir kadın olmak istiyor ama tapılası değil. Benim için yok, bitmiştir. Artık hiç kimse değil.”

Fatih Ürek: “Ben aslında muhafazakarım, asistanım da tayt giyse kızarım”

Yorumlar kapalı.