Fazıl Say Muharrem İnce’yi sildi: Ne özür istiyoruz ne de af, adını bir daha duymak istemiyoruz

Piyanist Fazıl Say, Muharrem İnce'nin kendisi hakkındaki açıklamalarına, "Aydınlık ve güzel bir geleceğe uzandığımız yolda 'gölge etmesin' yeterlidir. Çekilsin yolumuzdan" diyerek yanıt verdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Hürriyet’ten Abdulkadir Selvi’ye verdiği röportajda piyanist Fazıl Say’ın “sözde sanatçı” açıklamalarına tepki göstermesi hakkında konuştu.

İnce, “Üstüne alındı ama ben onu kastetmedim. O niye üstüne alındı ki? Sonra video gönderdim ona, bak seni kastetmedim dedim. İzlemem dedi. Tavrı hoş değildi” dedi.

Fazıl Say da sosyal medya hesabından, İnce’nin kendisi hakkında söylediklerine yanıt verdi. Say, “Ne özür istiyoruz ne de af. Hiçbir şey istemiyoruz. Çekilsin yolumuzdan” dedi.

‘ADINI BİR DAHA DUYMAK İSTEMİYORUZ’

Say paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Ne özür istiyoruz ne de af. Hiçbir şey istemiyoruz. Mağara adamı seviyesi söylem ve trollerini de alsın gitsin istiyoruz. Aydınlık ve güzel bir geleceğe uzandığımız yolda ‘gölge etmesin’ yeterlidir. Çekilsin yolumuzdan. Adını bir daha duymak istemiyoruz. Utanç yaşattı.”

Fazıl Say Muharrem İnce’yi sildi: Ne özür istiyoruz ne de af, adını bir daha duymak istemiyoruz

Yorumlar kapalı.