Fazıl Say: Türkiye için değişim ve yenilenme şarttır, demokrasi şarttır

Sosyal medyada yapılan “Seccade ve Kılıçdaroğlu” paylaşımlarına tepki gösteren dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, “Türkiye için değişim ve yenilenme şarttır, Demokrasi şarttır. Hala “seccade ve Kılıçdaroğlu” fotoğrafları filan twitter’da... Saçma sapan. Bu insanları aptal yerine koymak oluyor. Kusura bakmasınlar, aptal değiliz!” ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, kendisine ait Twitter hesabından peş peşe paylaşımlar yaptı.

“Tek adam” sistemine eleştirilerde bulunan Say, “İktidar ve sistem değişikliği şart ve doğanın gereğidir artık. Türkiye yenilenmeli” ifadesini kullandı.

Say’ın söz konusu paylaşımı şöyle:

“Devlet yönetiminin, tek adam sisteminin iyi olmadığını, bu işin iyi bir yere varmayacağını yıllardır yazıp duruyoruz, pandemi, ekonomik kriz, deprem. Yaşananlar çok daha fazlasını gerçek kıldı. İktidar ve sistem değişikliği şart ve doğanın gereğidir artık. Türkiye yenilenmeli.”

Say, bir sonraki paylaşımında ise, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ‘seccade’ üzerinden hedef alan paylaşımlara da tepki gösterdi.

“Türkiye için değişim ve yenilenme şarttır, demokrasi şarttı” diyen Fazıl Say, Bir tek yaşamımız var. Bakın yarınlarımıza, umutlarımıza? Hala “seccade ve Kılıçdaroğlu” fotoğrafları filan twitter’da… Saçma sapan. Bu insanları aptal yerine koymak oluyor. Kusura bakmasınlar, aptal değiliz! Değişecek!” ifadeleriyle düşüncesini dile getirdi.

Fazıl Say: Türkiye için değişim ve yenilenme şarttır, demokrasi şarttır

Yorumlar kapalı.