Fazıl Say’dan seçim yorumu: Kemal Bey’e artan bir sevgi var, Muharrem İnce yüzde 1’den fazla oy alamaz

Yurt dışında turnede olan Fazıl Say, 14 Mayıs seçimleriyle edindiği gözlemlerini paylaştı. Kılıçdaroğlu’na büyük bir hayranlık duyulduğunu belirten Say, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce hakkında ise “"Bu şuursuzlukla kendini bitiriyor" konusunda herkes hemfikir, yüzde 1'den fazla oy alamaz” ifadesini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce‘nin cumhurbaşkanı adaylığını eleştiren ve “sözde sanatçılar” ifadesinin ardından İnce’ye sert tepki gösteren piyanist Fazıl Say, “İnce konusunda da ‘oyları bölecek’ korkusu elbette var. Ama: ‘bu şuursuzluk ve bu çapsızlık ile zaten kendini bitiriyor’ konusunda herkes hemfikir” dedi.

Fazıl Say, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda seçimlere ilişkin olarak paylaşım yaptı.

Say, Twitter’dan şunları yazdı:

“Turne boyunca, yurt dışındaki Türk dostlarım ile elbette seçim de konuşuldu hep. Normaldir, sonuçta hayatlarımızdır. Belirleyicidir. Gözlemlediğim; Kemal Bey’e olan büyük bir hayranlık ve çok artan bir sevgi var. Erdem, akıl, pozitif ruh, gerçekçilik, önderlik… Sevgi kazanacak…

İnce konusunda da ‘oyları bölecek’ korkusu elbette var. Ama: ‘bu şuursuzluk ve bu çapsızlık ile zaten kendini bitiriyor’ konusunda herkes hemfikir. 100 kişiden biri İnce savunuyor. Ve ben de %1 den fazla oy alacağını sanmıyorum (500 bin kişi eder) Gerisi zor ona… Durum bu…”

Fazıl Say’dan seçim yorumu: Kemal Bey’e artan bir sevgi var, Muharrem İnce yüzde 1’den fazla oy alamaz

Yorumlar kapalı.