Feci kazada ölümden dönmüştü: Sergen Deveci sahnelere geri dönüyor

Amasya'da bir buçuk ay önce turneden dönerken oyuncu arkadaşlarını da taşıyan minibüsün TIR'a çarpması sonucu ağır yaralan tiyatrocu Sergen Deveci, mucizeyi başardı. Felç kalma riski olduğu ve 1 yıldan önce ayağa kalkamayacağı söylenen genç oyuncu, yoğun fizik tedavi seanslarının ardından, tedavi gördüğü hastaneden 44 gün sonra yürüyerek çıkmıştı. Fizik tedavi sürecini beklenen süreden daha hızlı atlatan oyuncu, 129 gün sonra sahneye dönecek.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amasya’da turneden dönerken tiyatro ekibini taşıyan minibüsün TIR’a çarpması sonucu 3 arkadaşının öldüğü kazada boynu kırılan ve omurilik yaralanması nedeniyle felç kalma riski yaşayan 32 yaşındaki tiyatrocu Sergen Deveci mucizeyi başarmıştı.

32 yaşındaki tiyatrocu, 44 gün sonra tedavi gördüğü Kocaeli Romatem Fizik ve Rehabilitasyon Hastanesi’nden yürüyerek çıkmıştı.

‘BU BENİM HAYATIMIN İKİNCİ EVRESİ’

Doktorların “Bir yıldan önce ayağa kalkamayabilir” dediği oyuncu, kendi doktorunu dansa kaldıracak kadar iyileşme gösterdi. Robotik rehabilitasyon ile yoğun fizyoterapi seansları sayesinde, umudunu hiç kaybetmedi.

129 GÜN SONRA DÖNÜŞ

Doktorların ‘mucize’ olarak nitelendirdiği Sergen Deveci, sahneye döneceğinin müjdesini verdi. Milliyet.com.tr’ye konuşan Deveci, 29 Mart’ta gerçekleşecek BKM Açık Mikrofon’da sahneye çıkıp, hayranlarına sürpriz yapacak. Deveci, kazadan bir gün önce 20 Kasım 2022’de çıktığı sahnelere, tam 129 gün sonra 29 Mart’ta dönüyor.

Feci kazada ölümden dönmüştü: Sergen Deveci sahnelere geri dönüyor

Yorumlar kapalı.