Felç geçiren Tuğba Özay’ın durumu nasıl?

Dün Manavgat'ta başlayan orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı. Eski manken Tuğba Özay'ın Manavgat'ta bulunan çiftliği de zarar gördü. Sinir krizi geçirerek hastaneye kaldırılan Özay, "Ben felç oldum" diyerek hayranlarını korkuttu. Onur Akay yakın dostu Tuğba Özay'la ilgili bilgi verdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ses sanatçısı Onur Akay, yakın dostu Tuğba Özay’ın sağlık durumu ve çiftliği ile ilgili bilgi verdi.

Özay’ın çiftliğinin Manavgat Poyraz Çiftliği olduğunu ifade eden Akay, “Dün gece saat 21:30’da Tuğba Özay’la konuştuğumda, yangın henüz çiftliklerine uzaktı.

Ancak Tuğba, Manavgat’taki yangından dolayı çok üzgündü. ‘Bir gün önce geldim ve içime doğmuş gibi yardımcılarıma çiftliğe çok dikkat edin uyarısında bulunmuştum’ dedi.

Maalesef ilerleyen saatlerde yangın çiftliğe doğru ilerlemiş ve Tuğba sabah ilk uçakla Manavgat’a gitti. Aşırı sinirden felç geçiren Tuğba hastaneye kaldırıldı ve şu an baygın bir şekilde tedavisi sürüyor.

Tuğba’nın çiftliğinin adı Manavgat Poyraz Çiftliği ve güvenlik güçleri izin vermediğinden dolayı çiftliğe ulaşılamıyor ve net bir bilgi alınamadı. Allah Manavgat’taki herkesin yardımcısı olsun” açıklamasını yaptı.

Felç geçiren Tuğba Özay’ın durumu nasıl?

Yorumlar kapalı.